Elsősorban férfiakhoz szól a kérdés! Baj, ha van egy kis felesleg a nő oldalán? (beszélgetés)
Az tényleg nem szép és vannak olyan ruhadarabok, amik csak a kifejezetten vékonyaknak állnak jól (ilyenek ugye a szűk polók). Viszont azt sosem értettem, hogy egy olyan nő, akinek szerencsés testalkata van, miért dugja el magát fekete anyagok mögé??? A vékonyak szerintem meg így rontják el az összhangot magukon.
Mellesleg én, ducin sem öltözöm folyton feketébe, sőt! Manapság már nagyon jó rucikat lehet kifogni nagyobb testalkatra is, ami előnyös és csinos is. Az ápoltság meg természetes dolog.
Ha pasi lennék, nekem a teltkarcsúak tetszenének!
Egyébként meg én dundi vagyok pár éve, de épp tegnap mondta a párom, hogy pont így tetszem neki, ahogy vagyok! Pont azért, mert olyan jó pihe-puha vagyok és egyáltalán nem zavarja, hogy gömbölyű formáim vannak.
Viszont, én - mint egészségügyis - tudom, hogy hosszú távon nem egészséges a duciság, tehát én azon vagyok, hogy fogyjak. De csak az egészségem szempontjából.
Sziasztok!!
Szerintem tegyél fel egy képet magadról,ugy könnyebb véleményt mondani......de én biztos vagyok h nincs ott semmi gond....egy idős vagy a lányommal,ö is mindig elégedetlen magával:)
Tisztázni szeretném,nem vagyok molett.Csupán az oldalamon van úgy 2-3cm.kis felesleg.Egyedül nekem nem tetszik,de mindenkinek igen.
Szóval akkor adjam le?:S
Nem baj az,ha egy pasinak a vékony csajok jönnek be:)Ha pasi lennék,nekem is azok tetszenének:D:D
Csak ezek az "ép testben ép lélek" meg "az egészséged miatt nem árt sportosabban élni" meg hasonlók olyan viccesek:)persze igazság van mindegyikben!csak ilyenkor annyira érezhető,hogy szívetek szerint azt mondanátok "fogyj le!" csak próbáltok kedvesebb formát keresni neki:))
Hát, erre a kérdésre nem igazán lehet válaszolni, mivel mindenkinek más jön be, más tetszik.
Én azt mondom, ha Téged zavar, tegyél ellene, mert "ép testben ép lélek"... :o)
További ajánlott fórumok:
- Létezik még olyan magyar nő, akinek párválasztáskor nem az számít elsősorban, hogy minél jobb súlyban legyen a férfi?
- Felhívás férfiakhoz, akik fogyóznak
- Miért CSAK az idősebb férfiakhoz vonzódom?
- Miért mindig a 20 - 25 évvel idősebb férfiakhoz vonzódom?
- Lenne értelme, elsősorban otthon sütögetni megrendelésre tortákat?
- Kétségbe vagyok esve. Tudnátok tanácsot adni? Elsősorban eü-ben vagy jogi téren jártasak!