Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Első találkozó! Igen ám, de gyerekekkel, vagy nélkülük? fórum

Első találkozó! Igen ám, de gyerekekkel, vagy nélkülük? (beszélgetős fórum)

1 2
58. Csillagszem38 (válaszként erre: 54. - Érdekes73)
2023. jan. 8. 19:22
Kérdezd meg
2023. jan. 8. 19:09
Erre már én is gondoltam, hogy egyszerűen megkérdezem. Mi nem sokat chateltünk, telefonon szoktunk kommunikálni, ez sokkal közvetlenebb, mint levelezgetni. Naponta beszélünk, most már egy hete. Szóval sok témát érintettünk már, de a szexet soha.
56. handymandy (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 18:50
Mióta chateltek? Miért nem kérdezed ezt meg tőle? Mert nyilván ez nem egy átlagos kérés,de ha van rá magyarázat máris megérthető.
55. gyöngy:) (válaszként erre: 53. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 18:29
Lehet annyira bátortalan a kettes randevúhoz, hogy kell neki egy fedezék.
54. Érdekes73 (válaszként erre: 50. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 18:17

Akkor meg szerintem egy újabb játszótért próbáljatok ki amit max pár éve adtak át.Az azért spontánabb.Van ismerős páros akik ugyanígy netről első randit rögtön gyerekekkel tolták és szerencsésen alakult. Azóta is együtt jó pár éve házasként élnek.Szóval bármi lehet de azért óvatosan.

[link]

2023. jan. 8. 18:08
Nekem az jutott eszembe, vajon hogy jöhetett ez az ötlet. Tényleg őszintén csak ilyen nyitott? Valami célja vagy oka van, pl. nem tud ki vigyázni a gyerekre? Csak cikinek tartja? Vagy mit tudom én!
2023. jan. 8. 18:01

Aha...😂😂🙈

Hát nem egy okos gondolat, én csak a gyerekeket sajnálom, sztem hagyjátok ki őket belőle. Minek erőlteti???

51. handymandy (válaszként erre: 44. - Papája)
2023. jan. 8. 17:44
Mind a négyüket érinti, szóval ha egyik vagy másik nem állhatja egymást,akkor úgyis vége lesz a kapcsolatnak. Tök mindegy most vonja e be őket,vagy 3 hobap múlva.
2023. jan. 8. 17:44
Azt mondta a férfi, ne mondjunk semmit a gyerekeknek, csak úgymond összetalálkozunk, úgy, ahogyan a való életben is egymásba botolhatnánk és elkezdenénk beszélgetni. Úgy látom, mégis csak az első megérzésem igaz, hogy elsülhet ez jól, de rosszul is.
2023. jan. 8. 17:24
Ugyanmar, megjatsza magat
2023. jan. 8. 17:24
Gyereknek mit mondasz ki ez és miért talkozol vele meg a gyerekevel...? Ha mégse oké, mit mondasz a gyereknek, miért nem taliztok többet? Komolyan kérdezem! Sztem ne a gyereked használd az ismerkedésre!
2023. jan. 8. 17:15
Nem ezután a pár óra után fog eldőlni, hogy leéljük-e együtt az életünket. Sok hasonlóság van köztünk, sok dologban egyezünk, de ez még nem garancia semmire. Egy délutáni kiruccanás ennyire rossz lenne? Ha meg nem lesz folytatás, hát nem lesz, a gyereket elvittem valahova kikapcsolódni, mint máskor szoktam.
46. andi6020 (válaszként erre: 45. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 17:10
Abszolút hülyeség, és teljesen felesleges volt kiírnod a fórumot.
2023. jan. 8. 17:06
Nem mondta senki, hogy a gyerekek döntenek. Egyébként, ha később fogják utálni egymást, szerintem az se jobb.
44. papája (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 15:43

NEM JÓ ÖTLET ! de te tudod.

Mit teszel akkor, ha a gyerekek zsigerből utálják egymást, ti meg tetszetek egymásnak. Akkor vége ?

Nehogy már a gyerekek döntsenek helyettetek !

43. secret8 (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 13:51

Mindegy, hogy kb. huszonöten leirtuk, hogy első randira ketten menjetek. Voltaképpen kiválasztottad az egy olyan véleményt, ami a te véleményeddel összhangban van. :)

El is döntötted.

2023. jan. 8. 13:49
Köszi a javaslatot!
41. handymandy (válaszként erre: 40. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 13:43

Budapest Parkban most állítólag kori pálya lett meg néha gyerek programok is.😎

De sztem a Csodák Palotája kicsiknek, nagyoknak klassz program.

2023. jan. 8. 13:22
Budapestiek vagyunk, még tervezzük, jövő szombatra.
39. handymandy (válaszként erre: 37. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 13:16
Már csak azt kell kitalálnotok,hogy hol legyen ez a tali ☺️ budapestiek vagytok amúgy?
38. handymandy (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 13:09
Teljesen egyetértek. Nincs kötöttség, a gyerekre hivatkozva bármikor léphetsz😂 és igaz, azt is látod hogy viselkedik a saját ill a te lányoddal.
2023. jan. 8. 13:06
Más azt is mondta, egyébként azért is jó ötlet, mert legalább láthatom, hogy viselkedik a gyerekkel, apró pici jelek, de fontosak.
2023. jan. 8. 12:10
Nekem is attól szimpatikus az ötlet, nincs igazából úgymond randi, de ismerkedünk, barátkozunk. Hogy mi lesz, az majd úgy is alakul szép lassan.
35. handymandy (válaszként erre: 30. - Dfc04c70e4)
2023. jan. 8. 11:25
Igen,de mi tényleg csak kb 1 napja match-eltünk a tinderen akkor. Tehát még azt se tudtuk ki fia borja.😂 Mondjuk nekünk bejött ez a gyors találka,mert ennek már 4 éve ♥️
34. timycat (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 11:24

De ha a gyerekek nem jönnek ki egymással? Vagy éppen hogy de, de ti nem?

Én akkor sem keverném bele őket.

33. Violet18 (válaszként erre: 19. - Handymandy)
2023. jan. 8. 11:24
Veled értek egyet. Nem kell randinak lennie az első talalkozónak. Mintha csak összefutnátok egy játszótéren vagy zárt játszóházban. A gyerekek könnyen ismerkednek ti meg mintha csak miattuk beszélgetnétek. De ha tényleg randi, akkor csakis gyerek nélkül 😉
32. handymandy (válaszként erre: 31. - Handymandy)
2023. jan. 8. 11:23
*..nem tartom butaságnak,hogy a..
31. handymandy (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
2023. jan. 8. 11:22

Igazából ez attól is függ mit akartok első randitól. Ahogy kiveszem a szavaiból,nem épp a szexre hajtotok rögtön. Ha már menne egymással chat-en a szexre utaló párbeszédek,akkor nyilván nem vinnék gyereket,mert alig várnám,hogy megdöntsön🙈😁

De ha tényleg szimpátia van, ismerkedés, akkor nem tartom butasagbakyhigy a gyerkőcök megismerjék egymást.

7 éves gyerekkel amúgy az egyik legjobb kor párt találni, mert gyerek még befogadó, de már érti mi zajlik körülötte.

30. dfc04c70e4 (válaszként erre: 26. - Handymandy)
2023. jan. 8. 11:03

Na ugye! Más az, hogy pár alkalom után vonják be a gyerekeket, és teljesen más, ha az első randira viszik őket.

Ugye te sem első randira vitted a gyerekedet. Nem is jött volna össze első alkalommal a szex.

De nem is rágom tovább a gumicsontot. Elmondtam a véleményemet, minek tovább ragozni.

2023. jan. 8. 10:54
Azért tettem fel a kérdést, mert nekem se jutott volna eszembe gyerekekkel menni, de annyira nem érzem rossz ötletnek sem, mint ahogy ti mondjátok, pont úgy, ahogy Handymandy is gondolja. Érdekelt, más hogy vélekedik erről. Végül is a gyerekek játszanak, mi beszélgetünk, egyértelmű, hogy első találkán úgy sem történik egyéb.
1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook