Első használat előtt a rózsakvarc karkötőt meg kell tisztítani vagy meg kell mosni? (tudásbázis kérdés)
Ha csak megnézegeti, nem baj, de ha pl. több percig, vagy hosszabb ideig tartja magánál más, akkor érdemes tisztítani.
Volt olyan kristályom, amit elajándékoztam, mert éreztem, hogy már nincs rá szükségem (vagy hogy másnak jobban van), de előtte mindig megtisztítottam.
Tengeri sós vízben ajánlott mosni, de ha tiszta folyó vízzel mosod, ugyanazt éred el.
Napfény biztosan jót tesz nekik, én érzem a sajátjaimon, hogy utána "könnyebbek".
Tudooom, hülyén hangzik, de ez van:)
Kristályokat tölteni lehet napfénnyel, holdfénnyel, hegyikristállyal. A hegyikristály le is tiszítja a negatív rezgéseket, feltéve ha ő is tiszta.
Hegyikristályt vagy rózsakvarcot érdemes külön venni az elektroszmog leárnyékolására. Nagyon jó tud lenni. Nekem is itt lóg a monitoromon. A hegyikristály jobb mert átlátszó.
Minden ásványt érdemes első és a későbbi rendszeres használatkor megtisztítani napfénnyel (én egy napra a belső párkányra szoktam tenni őket ha derűs idő van), vagy 2-3 perces hideg folyó vízzel.
A pohár víz megivását én nem tartom jó ötletnek (esetleg csak ha alaposan megtisztított követ tartunk benne éjjel).
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Fogyás elliptikus tréner használatával is
- Mivel érdemes a mosógépet tisztítani?
- Algás vizű medencét mivel lehet tisztítani a viz leengedése nélkül?