Első éjszaka orális szex (beszélgetés)
Mégis itt gyôzködik egymást, hogy igen, vagy ne...
Mintha meg lehetne gyõzni, azt aki nem akarja.
Róluk szól a költô is:
"Bármit ír a Káma-szútra,
nem hajlik a szám a kútra."
Ezen gondolkodni kell?
De ki tud olyankor?
Vagy Ti Nôk, ezt is ésszel csináljátok?
Én biztosan nem bírnám ki, hogy meg ne ízleljem az imádott Nô nektárját... :P
Szerinted az orális szeksz a nőnek megalázó? Elárulom, azzal akit szeretek nekem is élvezet. Remélem, az ilyen fatök.űek messzire elkerülik a nőket...
Természetellenes? mert nem lehet belőle gyerek? Vagy miért?
Illik-e.
A szex nem arról szól, hogy illik-e vagy sem. Két ember öröméről és önfeledt együttlétéről. A kérdés szerintem nem releváns.
Ha mindketten élvezitek akkor minden illik, és mindig.
Ha pedig szereted a másikat akkor nem kérdés..
Második mondatoddal (IS) mélységesen egyetértek!
Nekem is vannak elveim...de bizonyos helyzetekben rohadt nehéz őket betartani. Úgyszólván lehetetlen! :) ;)
Szerintem ezt mindenki maga dönti el, hogy mi fér bele neki első alkalommal és mi nem. Ennyi. :)
Mondjuk az őrült hév fölülírhat bizonyos íratlan szabályokat! :P
Felfogás dolga. Vannak olyanok, akik barátot, élettársat keresnek - és találnak. Sok szép évet együtt leélnek, de náluk az értékrend másik felében van a testi kapcsolat kultusz-szerű űzése - és annak is a nem természetes praktikái.
Az ilyeneknek az első alkalmi közvetlen testi kapcsolat is olyan bódulatot tud kiváltani, mely messzire felülmúlja a különféle manipulatív praktikákat a szeksz területén. Ilyenek biztos, hogy egyikük sem - még gondolatban sem - akarna ilyet.
És vannak esetek, ahol nincs ilyenfajta igényesség, inkább a minél látványosabb élvezetek, illetve trendek követése a fontosabb. De ha jó nekik ... ám legyen.
Igen, a férfiak zömének nagyon imponáló. Nekem egy bajom van vele: Nem szeretem ha az a nő akit szeretek ilyen helyzetben van. Ez nekem olyan mint hogy az ajtón én megyek elsőnek. A székre én leülök, ő áll.
Akit őszintén szeretünk - szinte a tenyerünkben hordanánk legszívesebben , az ne térdeljen, ne "dolgozzon" a mi élvezeteink hajhászásán.