Megalázó a fej irányítása orális szex közben? (beszélgetés)
Hu nekem nagyon az lenne. Az én párom a lábával tologatja magát beljebb, de lassan már levegőt se kapok ilyenkor, szóval hamar le van állítva. A hagyományos térdelős pózt se vállalom. Nekem ez már megalázó. A hajamat megfoghatja, enyhén irányíthat, hogy mi a jó, de nem veheti át a tempó/mélység/ütem felett az irányítást. Szeretné, ha lenyelném, de nem fogom. Nekem az nem menne. Ennyi.
Nem megalázó..két összehangolódott ember szexualitásába ami belefér, az nem megalázó!
Maga az orális szex nem megalázó?
Na, hol van az a férfi? ! :D
Sztem ha béna a parasztja akkor irányítsd nyugodtan!
Mar nem is tag.Nem kerdeztem semmit :)
Nem mostani a kerdes latom,de nevettem is meg nem is tudom,elkepedtem,hogy ez ekkora problemat jelent,bar nagyobb bajod ne legyen.Komolyan ...nok. "Nem nez semmibe igazan".Ezert nem nez semmibe? :D
Az hogy mi megalázó és mi nem szerintem mindkettőn múlik. én nem tartom megalázónak és eddig a partnereim sem tartották annak.
A durvaság azonban a túlzott fejrángatás nem kellemes és lehet megalázó is.
Amikor én használom a nyelvem a párom bársonyos ölén még örülök is ha irányit és ezáltal segit, saját magán is az orgazmus elérése érdekében.
A válaszom a témához Nem megalázó.
"Azzal" csókolózol. Persze...
Imádom jobb kézzel tartani......,ahogyan rácuppan a túrósra...., ütközésig nyomkodom be... vadul...olykor gyengéden.... a gejzírem kilövelése elött megállok... kézzel rámarkolok.....a makkos benn marad....,és kiverem a bársonyos szájába.... követi az érzéki csókolózás...hm
Ez igaz! Minden szóval egyetértek! :)
Igaz! Az agyát is kell. :D
Tegnap este jól megszopattak és én ezt irtóra élvezem!!!
Ha ügyesen használja a férfi a nyelvét és ujjaival kitapintja a csiklót és izgatásával olyan orgazmushoz juttatja partnerét hogy csak ugy spriccel az élvezettől!
Az összhang és érzelmi kötődés mindehhez elengedhetetlen.
Ahhoz talán kevés az, ha csak a fejét irányítom! :)
Ha a nő irányítja a férfi fejét akkor rátudja vezetni az orgazmust elérő útra
Nagyon is izgato tud lenni:)
Összeszokott párok esetében semmiképp. A többire meg nem is érdemes szó vesztegetni.
Ha nem megy hajtépésig,izgató.
Szerintem inkább izgató a fej irányítása és nem megalázó! :P
További ajánlott fórumok: