Hogy élted meg az első éjszakádat? (beszélgetés)
Kórházban, ugyanis a szerelmem egy orvos volt! (:
Többször próbálkozott, gyengéd volt, de ennek ellenére fájt egy kicsit.
Nagyon szerelmes voltam és örülök így utólag is, hogy neki tartogattam magam! (:
nem éjszaka volt, hanem délután:) és csak egy teára ugrottam fel, mert meg voltam fázva:D
amúgy csodás volt, bár csak egy párnapos kapcsolat volt. Kiadtam az útját aktus után 1órával:)
Persze,egyértelmű,hogy nem a kor számít,hanem hogy mennyire érzed magad érettnek a dologhoz.
Nálunk sem éjszaka történt a dolog,hanem délután:)
Rettentően béna voltam.A barátomnak nem én voltam az első és ezt tudtam is...mondanom sem kell hogy izgultam...nem akartam beégni előtte.És el sem mertem mondani neki,hogy ő nekem az első.De még azóta is vele vagyok 3 és fél éve,mára már a vőlegényem:)
Sziasztok!
Én 20 voltam mikor megtörtént. Fájt és azután az a kérdés merült fel bennem, hogy mi a csuda lehet jó ebben? Nem értettem, hogy miért ez a téma foglalkoztat mindenkit. De a 3. alkalommal már tudtam, hogy miért is jó. :D
Nagyon sokat számított, hogy türelmes és gyengéd volt a párom.
És még most is együtt vagyunk, mint férj és feleség és van egy 9 hónapos édes kisfiunk is. :D
Áh, éreztem, hogy ezt csak Te indíthattad!
Hát én 17 voltam, meg béna, ennyi!
Sziasztok!
Én majdnem 18 voltam amikor az első meg történt,én nagyon bizalmatlan voltam a fiukkal,és ha nem éreztem hogy tényleg szeret akkor nem tudtam le feküdni vele!
Nem mondom hogy szuper volt az első,fáj.....és a második is...kellet néhány alkalom hogy bele jöjjek a dologba,de a legjobb az egészben hogy azóta is azzal a férfival élek,és 2 babánkat várom!:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy élted meg egy közelálló családtag elvesztését?
- A nagy atvaltozas - Te hogyan elted meg, mi valtozott miota lefogytal?
- Rákos a családban .. te hogy élted meg, élted túl?
- Hogyan élted túl életed első pár nőgyógyászati szűrését? Tapasztalatok?
- Megfigyelted már, hogy az ismerőseidnek mikor van a születésnapja?
- 90-100 kilósból 50-60 kilós nő lettél? Hogy csináltad, hogy élted meg lelkileg is a változást?