Megfigyelted már, hogy az ismerőseidnek mikor van a születésnapja? (beszélgetős fórum)
Kedves Zsu0629 és Amine! Egy nap késéssel boldog szülinapot kívánnék nektek, és minden elképzelhetö jót, illetve mindazt, amit ti is kívánnátok magatoknak.
Igen, ezt tudom, de ez a dolog most engem meglepett, éppen ezért voltam kíváncsi, hogy esetleg lehet-e valami törvényszerűséget feltételezni. A kérdés egyébként nem arról szólt, hogy ki szereti a fb-ot, és ki nem. :)
A számok világában nem nehéz érdekességeket találni. Aki keres az általában talál.
Én sem teszem ki a világhálóra az adataimat és még egy kóbor fotót sem. Ami nincs abból nem lehet probléma. :) És tényleg nincs szükségem jópofizós, kötelezőnek vélt köszöntésekre. Aki szeret és komolyan vesz a face nélkül is eszébe jutok :)
Furamód évi ciklikussággal ismétlödnek.
De ki az az évi?
Agostina, ma "haragban a világgal"-hangulatban vagy? Gyere, vidulj velem "ha veszett a balta, vesszen a nyele is" alapon! Ma a vendégem vagy! ;-)
Belém már légszer rúgtak "születésnap" ürügyén, hogyha másnak az van, akkor vagy meghív, vagy pont leszarom. Kivétel 1-2 emer.
Nekem nem publikus a fb.on a szül.napom. Mondjuk nekem amúgy is furcsa a viszonyulásom, de emellé nekem ne jópofizon aki nem is ismer, mert pofán verném egy nagy vigyorral.
Ünnepnapra esik a szül. napom, szal. aki elfelejti, az elfelejti... Általában egy/másfél barátomton kívül mindenki. A harmincadik buli lesz, ha akkor is így látom. Amúgy fuck ufffffff!
Vagy az én Natasám, aki megdobott egy tortával? Mindegy. Köszönöm mindkettötöknek! Láááv! ;-)
Köszönöm!
Te vagy az elsö, aki felköszöntött. :-)
Ez így van. Én nem mindenkinek tudom megjegyezni a születés és névnapját. Tudom Cavinton, de szokták volt mondani, ha nincsen eszed, legyen noteszed, ezért én onnan szoktam puskázni, biztos, ami biztos alapon.
Nagyon boldog születésnapot!
Aki ilyen szempontból számít, az fejemben van, és ők soha nem veszik zokon, ha nem néztem a naptárat.
Még pár óra, és harmincadik alkalommal is megszületek!
Nem t'om, sírjak vagy nevessek...
Ma van a születésnapom!... :'-( :-D
Jelöltem vón' én, de 1942-ben még nem vala Fészbúk; még Zuckerberg se vala (söt én sem) -Mark drága jó szülei is "két darabban" voltak még anno. :-)
Azért Móriczot illet volna ismerősnek jelölnöd :DD
Miiiivan? Nekem is van "tömörödő napok" az évben, de ehhez nem kelelt fb.
Nem, és leszarom. Nem várok köszöntést, cserébe ennyi jár.
Igen azt hiszem a legtöbb embernek a Tiédhez hasonló a tényleges ismerősei száma, a volt iskolatársak, tanárok, kollégák, barátok és családtagokkal. Én csupán azokat igazoltam vissza akikkel ténylegesen minimum heti szinten szólunk egymáshoz, mert egyébként minek?
"Néhány" év eltéréssel azon a napon születtem, melyen Móricz Zsigmond, Antoine de Saint-Exupéry és Nicole Scherzinger; valamint ugyanazon év ugyanazon napján, amikor Christopher Egan ausztrál színész.
(Egyikük sem ismerös a F@.szbúkon.) :-D
igen, az ikertesómnak érdekes módon velem egy napon van a születésnapja... :D
de "komolyra" fordítva a szót, a sógornőmnek is aznap van.
Hát nekem sincs olyan sok, 200 körül, de őket ismerem is, és nekik tényleg akkor van, max. néhány gyereknél az év nem stimmel.
Nekem még 50 sincs, csupán 49. Én sem vagyok egy gyűjtögetős fajta.
Nem szoktam figyelni. Aki számít az a naptáramban van. A facét nem figyelem, hiszen sokan nem is a valós adatokat adják meg.
Nagybátyám feleségének és nővéremnek van egy napon,csak a fogalmazásom valóban nem volt tökéletes...:$
További ajánlott fórumok: