Páromat vinném el születésnapjára, ötletek hogyan mondjam el neki? (beszélgetés)
Szuper! Utólag is boldog szülinapot! :)
De miért a tojikba tetted a gyertyákat? 😌
Sziasztok!
Megtörtént már az ajándék “átadás”. :) (Mellesleg a párom férfi (29) én pedig nő vagyok (22), szóval aki ezt feltételezte nyert! 🙂 )
Igazából csináltam neki különleges sokfogásos reggelit , majd két főtt tojásba beleraktam a gyertyákat amikor felkelt azt se tudta mi van , csak az tojikon látta a gyertyát, nem esett le neki csak annyit mondott zavarban, hogy “ nem ma van a szülinapom” mondtam neki, hogy üljön le mert fontos dolgot szeretnék neki mondani, aztán folytattam miután helyet foglalt, hogy nagyon szeretem , de ma nem múzeumba megyünk (tudom , hogy azt is várta) helyette máshová megyünk. Itt elmeséltem neki a foglalást , programot, úticélt , azt hiszem ettől felkelt mert felcsillant a szeme utanána már csak hebegett habogott lányos zavarában, aztán feltette a nagy kérdést “ Ez most tényleg igaz??” Mondtam neki hogy persze , aztán kaptam naaagy puszikat meg ölelést és a sok köszönömöt.
A hétvége csodás volt , nagyon jól érezte magát, persze én is , de az ő boldogsága a legfontosabb ilyenkor nekem! :)
Ui.: írta valaki, hogy nincs bikinire felkészülve , erre gondolván mondtam el neki reggel, legyen ideje azért ha még is igazítani akarna magán valamit, hiába férfi. :)
Tartsátok életben ezt a jó kis szokást... lepjétek meg egymást rendszeresen, nem kell nagy dolgokkal, csak így tovább.. ne múljon el ez soha :-) Az, hogy hogyan tudatod, végül is mindegy, akár a fülébe is súghatod aznap ébredéskor..
Mi elég gyakran élünk ilyesmivel, persze nem könnyű, mert évről évre nehezebb új dolgokat kitalálni. A férjem kreatívabb, ő sokszor találós kérdésekkel, meglepetéskártyákkal juttatott el az ajándékomhoz, én általában egyedi képeslapon tudattam, ha megszerveztem valamit (akár utazás, vagy egynapos wellness, sőt a negyvenedik szülinapra egy sárkányrepülést a saját házunk felett, letérve a "szokásos" útvonalról, hogy felülről láthassa a gyönyörű környéket) A lehetőségek tárháza végtelen, függ persze éppen aktuális anyagi helyzettől is, de viszonylag olcsón is lehet jókat... lényeg az adás, a meglepetés, és az odafigyelés. Szuperek vagytok!
Valamiért én azt feltételeztem, hogy a kérdező a nő, és a párja, akit meg akar lepni, az férfi.
Ha nő az, aki a meglepit kapja, az tényleg kicsit más. Nem nagyon más, mert lehet, hogy a hölgy nem csinál ügyet a bikiniformából, mert nincs ilyen problémája. Ha együtt vannak, akkor talán tudják, szed-e gyógyszert a másik.
Szia!
Én mindenképp szeretném tudni indulás előtt, hogy ottalvós és fürdőruhás a buli, márcsak azért is, mert nem biztos, hogy bikinire vagyok készülve hipp hopp..ha érted mire gondolok. Másrészt nem szeretném,hogy más pakolja össze a cuccom, fennáll a lehetősége, hogy kihagysz valamit, ami neki fontos, és nem lenne meg nélküle egy napig sem...gondolok itt elsősorban pl valami gyógyszerre.
Mekkora csomag egy fürdőgatya meg két törülköző?
Szorosan összetekerve egy női táskában is elfér. Vagy bementek útközben valahova és vesztek új törülközőket. Csak mert jópofa.
Oh! :(
Előbb beszéltünk, szóval ő otthon lesz, nem tudnék bepakolni észrevétel nélkül, ez a terv nem lesz jó!
Más ötletet szívesen fogadok! :(
További ajánlott fórumok:
- Mikor tartod a születésnapod?
- Te mit kérnél a születésnapodra, ha egy "jótündér" teljesítené? Nem kívánságlista kell, csak 1 dolgot...:-)
- Mit szólsz ahhoz, ha valakinek egy napon van a születésnapja és a névnapja?
- Mit adjak a fiam 18. születésnapjára?
- Boldog születésnapot, demoon25 !!!
- Egy játszóháznak jogában áll-e nem elárulni, hogy honnan hozzák a születésnapi tortát?