Elrontott hajszín (beszélgetés)
Tökéletesen ;)
Általában őt hívják szakértőnek, fodrászperekben, annak lenne hírértéke, ha egyszer ő lenne az aperes :DDD
Sűrű melírra gondoltam, olyan minthogyha 2 színből állna a hajam.
Azért írtam a barnát, mert most csúnya szín szőke lettem.
Semmi tapasztalatom nincsen hajfestés terén, 31 éves vagyok.
Azért mentem egy fodrászmesterhez, mert gondoltam “csak” rá kell bíznom magam.
Végülis neki tetszett. :D
Ennyi.
Az én fodrászom nem csinálja meg. Beülök a székébe, kusti van 😎Én is bepróbálkoztam nem egyszer, hogy itt egy kicsit rövidebb, ott meg ne arra álljon.... Elmagyarázta, hogy egy frizurának van egy szerkezete, szinte minden hajszálnak jelentősége van, hogy merre áll, milyen hosszú. Nála abból választhatok, hogy vele csináltatom, és akkor tuti jó lesz, vagy máshova megyek.
Nyilván átbeszéljük előtte, hogy mit szeretnék, de a részleteibe már nem dumálhatok bele. Kemény a nő, de mindent tud a hajról. Meg jó sokat az emberi természetről is 😎
Így van. Éppen a szőke az a szín, amiből legtöbb árnyalat van.
Mondjuk az üzletekben kapható festékeken lévő fotók gyakran mást eredményeznek, kép után sem szabad menni.
Nehéz bizonyítani az elcseszés tényét, mert azon kívül, hogy "nem tetszik", más károsodás nincs.
Ki tudja, milyen alapon fixálták előre a hajszínt, fodrászom mondja, hogy gyakran azt sem tudják, mit akarnak. Pl. vágásnál összevissza mutogatnak, hogy ott igen, ott ne, legyen rövidebb-hosszabb, végül kisül belőle valami fülesbagoly fazon, hiába szól, hogy az úgy nem lesz jó :)
Szerencsére jelen esetben nem történt jóvátehetetlen .
Létezik valamilyen otthoni praktika a gyorsabb kikoptatás érdekében?
Vagy a hamvasító sampon? Talán szebb színt érnék el vele..
Sajnos ő beszélt rá :(
Úgy bánom már
Nem tetszett az első benyomás sem, szerintem látta rajtam. Megbeszéltük, hogy alszom rá egyet, kettőt.
Ha kijavíttatom vajon azért is pénzt fog kérni?
Sziasztok!
Nem tetszik a hajszín, amit a fodrász csinált nekem.
Festetlen hajam volt, világosabb szőke szerettem volna lenni, rá bíztam magam a mesterfodrászra. Az egész hajam be lett festve, és az eredménnyel nem vagyok elégedett, nem jó tükörbe néznem.
Szerintetek ezzel tud valamit kezdeni, ha felhívom?
Mondjuk sok apró barna melírt beletenni?
Csak mert jobb lett volna, ha melírozza így már utólag belegondolva.. De mivel még nem volt festve a hajam, így nem tudtam pontosan, hogy mit akarok, gondoltam úgyis valami jót fog kihozni belőle. Na tessék.
További ajánlott fórumok:
- Vissza tudom fordítani, amit elrontottam a szoptatással kapcsolatban? Kétségbe vagyok esve!
- Valamit nagyon elrontottam
- Enyhén elrontott szülinapi tortát tálaltál már? Szóltak? Ették?
- Nagyon elrontottam! Mi lenne a legjobb megoldás?
- Kisfiam 1 éves, rettenetesen akaratos, gyakran hisztizik. Normális ez a viselkedés az ő korában, vagy valamit elrontottam?
- Nagyon elrontottam? Lehet ebből még valami?