Előfizetésesek, Ti hogyan oldjátok meg, hogy ne essetek át a ló tulsó oldalára? (beszélgetés)
Nem rég még mi is azok voltunk és nagyon jó percdíjaink voltak 18 Ft/perc, illetve sms ugyan ennyi. 4 telefonra fizettünk havonta 18 ezret és persze egymás között ingyen beszéltünk. Nagyon ritkán volt csak, hogy túlléptük volna ezeket a kereteket, talán az elején voltak nagyobb számláink, de aztán belejöttünk.:)
Sajnos mindenkinek meg kell fizetnie a tanulópénzt, így azt gondolom, hogy az első 2 számlád tuti magas lesz, de utána már jobban meg fogja érni.
A telenornál a 172-t ha felhívod, küld egy sms-t, hogy mennyi az egyenleged. Én sokat beszélek. Céges telefonom van, így visszahívom a családomat, barátnőmet, ha úgy érzem, hogy sokat telefonáltam, akkor lekérem az egyenleget és visszafogom magam, ha magas a számlám. Erre még nem volt példa.
A Tmobilnál lehet olyan előfizetést kérni, ahol tulajdonképpen van egy kereted, ez is jó megoldás.
Az én példámat írom le Neked.
Havidíjam alacsony, 1700 Ft, teljes egészében lebeszélhető. Aranykártyás vagyok, így egy bizonyos összegért (1200) olcsón kapok + lebeszélhető perceket. Internetezni nem szoktam mobilról, így ebből én általában ki is jövök. De ehhez azt hozzá kell tennem, hogy családpn belül ingyen beszélünk, olyan díjcsomagunk van, és mindannyian egy szolgáltatónál vagyunk.
Egyébként a szolgáltató oldalán ha belépsz a saját oldaladra, mutatja összegszerűen, éppen hol tartasz adott hónapban. Így követhető, ha kell picit visszafogod a hátralévő időben.
Nekem az smsek viszik a pénzt.
Nálam be lehet állítani, hogy X dbot elérve jelezzen, de ez a mobilban levő funkció.
Kíváncsi lennék a praktikákra, tippekre, hogyan lehetne nyomon követni, illetve visszafogni magunkat, hogy ne csináljunk nagy telefonszámlát. Az ilyen hozzászólásokat, hogy Ne telefonálj, kérlek mellőzzük. :)
Tervezem, hogy előfizetéses leszek, de szüleim is egyből leoltottak, hogy hogyan fogom fizetni... Kinéztem már egy szimpatikus előfizus tarifát is, jó lenne megpróbálni, viszont 2 év hűségidő van, de a havi díj lebeszélhető.
További ajánlott fórumok:
- Vesz valaki mostanában T-Mobile előfizetést?
- Kinek milyen TV előfizetése van, és mennyire elégedett vele?
- Domino előfizetéshez adategyeztetés, kapott másvalaki is ilyen sms-t?
- Egy telefonkészülékről meg lehet állapítani, hogy kártyás-e vagy előfizetéses?
- Tudna valaki segíteni, hogy lehet-e hűségnyilatkozat nélkül előfizetést kötni?
- Hogy lehet lemondani T-home telefon előfizetést?Kb. 3éve próbálkozunk vele...