Elköltöznénk, de nem ingatlanosokon keresztül talált kertes házba (beszélgetés)
Valahogy mi is így szeretnénk megpróbálni :)
És természetesen a kiadó és a mi érdekünk egyezzen.
Senkit nem szeretnénk átverni, és reméljük, hogy minket sem akarnak.
Legszerencsésebb lenne éppen ezért olyan, ha ismerősökön keresztül tudnánk ezt lezongorázni.
Örülök, hogy beleszóltál :)
Mi bérelni szeretnénk, nem venni egyenlőre... viszont a miénket meg eladni szeretnénk, csak nem tudjuk jelenleg...
Attól, hogy valaki ingatlanossal hirdet, még eladhatja maga is, ha úgy szól a szerződése az ingatlanos céggel. Egyszer mi is kértük az egyik cég segítségét eladáshoz, de mi is úgy írtuk alá a papírokat, hogy mi magunk is eladhatjuk.
Nem rossz a leírt módszer, hogy ingatlanos cégnél próbáld beazonosítani a házat és megkeresni magán úton. Egyébként a Neten is nagyon sokan hirdetnek, érdemes megnézni az aprókat.
Sok sikert!
de csak akkor ha kizárólagos szerződést írtak alá nem?
Csak mert mi is áruljuk a lakásunkat, és akkor mondta az ingatlanos, hogy amennyiben én tudom eladni, egyedül akkor csak szóljak, és leveszik a listáról... és ennyi.
Ezzel csak annyi a baj,hogy a tulaj szerződésben áll az ingatlanirodával és a az iroda tudta nélkül adja el adja ki a házat ill. lakást,akkor megszegi a nyilatkozatában leírtakat,így felelősségre vonják a dologért,hiszen nem tudja eltitkolni,hogy kiadta/eladta a lakást.
Én így tudom,mert anyum ingatlanos.
///Értem én hogy Bp vonzáskörzetében keresel, de vidéki nagyváros vonzáskörzetében 10ezrekkel kevesebbért találnál ... (persze nem új, hanem régebbi házra gondolok)///
Jó sok kutakodás a neten, közösségi portálon is keress, előbb utóbb találsz, sok sikert!
Szia!
Neked az nem költség, viszont nagyobb biztonság. Én ingatlanoson keresztül intézném.
Nekünk azért költség, mert nyilván a bérleti díjon "behajtja rajtunk"...
nagyon sok portálon néztem már..
és vannak zseniálisak meg katasztrófák is.
Kevés fotóval sajnos.
Megbízható tulajdonostól, nem /barna/ területen szeretnénk bérelni hosszú távra, ami jelenthet akár éveket is :)
Szia!
Neked az nem költség csak az eladónak!!!
albérlet.hu
nézted már?
Elköltöznénk Budapest max 30km-es körzetében fekvő kertes családi házba a belvárosból. Olyan érdekel ahol a kertben csak az adott ház áll, mert kutyát vinnénk. Nézegettem az ingatlanokat, de a túlnyomó többsége irodák által hirdetett. Esetleg tud valaki magán tulajdonban lévőt, amelyet ismerőse családja adna bérbe? (Olyan 60nm körüli alapterülettel)
Max 70-75ezer+rezsi amennyit fizetni tudunk. Természetesen kaució is.
/Visszatérve azért nem ingatlanossal szeretnénk, mert az nekünk is és a tulajdonosnak is plusz
költség/
További ajánlott fórumok:
- Hazugság egy életen keresztül!
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?
- Hogyan tudok az interneten keresztül régi ismerősöket megtalálni?
- Tud nekem valaki ajánlani jó ingatlanost?
- Ti elköltöznétek saját lakásból albérletbe, az ország másik felébe, jobb megélhetés reményében?
- Párkeresés egy életen keresztül, vagy társkereső(oldal) függés?