Elkezdett érdekelni a gyöngyfűzés.... (beszélgetés)
Hááát, volt már olyan rajz, hogy azt se tudtam eldönteni, egyáltalán hány szálból áll...
De ha sok időtök van a neten nézelődni, egyes honlapokon vannak színes vonallal rajzolt, vagy épp számozott gyöngyök is... ;)
Jah, és a kedvenceim: a Swarovsky dolgok...
Hát az már húúúúúúúúúúúúú....
Gyöngyörűek, de hát áruk is van.
Siasztok,köszönöm mindenkinek,a segitséget.
Teljesen hobi szinten érdekel
Még azt szeretném kérdezni töletek,hogy ez mennyire költséges hobbi?A gyöngyök milyen árba vannak?
Szia!
Mivel most kezded, lehet, hogy több mindenre szükséged lesz. Körülnézhetnél pár webáruházban is, sokszor olcsóbbak, mint a hobbyboltok. És nagyon sok gyöngyös oldal van a neten is, sok kész remekmű és fűzésminta is van.
Sőt, ha elég kreatív vagy, akár magad is találhasz ki egyedi ékszereket, és akkor tutira nem lesz senki másnak olyan... ;) Persze csak addig, amíg esetleg fel nem rakod a netre, mert onnantól közkincs. :D
Sok sikert hozzá! Ja, ha gondolod, tudok adni privát üzenetben néhány címert, ahol van webáruház, vagy minták, vagy épp kész dolgok... :)
sok szép dolgot lehet készíteni gyöngyből, én csak hobbiszinten próbáltam, néz körül több helyen is mert az árak nagyon eltérnek kell hozzá nagyon vékony rézdrót, vékony damil (horgászzsinór) lehet kapni fülbevalóhoz meg nyaklánchoz ezüst és aranyszínben kellékeket. Vannak nagyon jó kis könyvek mintákkal és útmutatókkal. Gyöngy meg minden méretben kapható
Jó munkát hozzá :))
Szia
Amennyiben hobbiból csinálnád akkor érdemes.Nagyon nyugtató minden kézimunka.Megélni nem lehet belőle:(
További ajánlott fórumok:
- A barátom elkezdett inni, mit tegyek?
- Vakbélgyulladás? Tegnap délkörül elkezdett fájni a hasam jobb oldalt. Nem igazán lent, inkább majdnem a köldököm magasságáig fáj.
- Mi a véleményed azokról a anyákról, akik szülés után is folytatják elkezdett tanulmányaikat? (Ezért kénytelenek néha elmenni a baba mellől.)
- Édesanyámnak bedagadt a jobb lába vádlitól lefele elkezdett felfele menni a combjára, óriási foltokkal, mit tegyünk?
- Hány hónapos/éves volt a gyereked, mikor elkezdett beszélni?
- Horgolás és gyöngyfűzés a hobbim