Horgolás és gyöngyfűzés a hobbim (beszélgetés)
Sajnálom, hogy nem találkoztatok azzal az újsággal. Nagyon szerettem, de sajnos csak az első három számot tudtam megvenni a huszonból.
Jó ötletek vannak/voltak benne.
Csak most értem ide, de nagyon érdekelne! :)
Legalább meg tudnám lepni a cseppet valami "házival".
Köszönöm szépen a segítségedet:))
Legyen szép napod!
Sziasztok üdv Mindenkinek!
Én is nagyon szeretek horgolni itt a helyem közöttetek:))
Most épp egy fülbevalót készítettem, de nem tudom hogyan kell rátenni az akasztót. Valaki tudna segíteni?
Kedves S Angel!
Nagyon ügyes és kreatív vagy. nem tudom melyik újság lehetett én nem emlékszem rá sajnos.
Szép estét
Szülés előtt kész állatkertet készítettem én is gyöngyből, illetve horgolni is szerettem/szeretnék. Sál, pulcsi, táska, csupa hasznos holmi. Bevett turim volt, ahol sok azonos típusú, jó minőségű fonalat tudtam venni olcsón. :)
Ha már horgolás: két éve lehetett kapni egy heti horgolós újságot. Azt hiszem egyszerűen horgoljunk, vagy valami hasonló. Minden héten volt hozzá egy kis gombolyag fonal is, amiből patchwork takarót lehetett készíteni minta alapján. Nem tudja valaki, hogy be lehet még valahonnan szerezni?
Szia!
én nem lehetem a hoxán mert 8-16-ig dolgozom és az üzletben nincs internet,de nem lényeg.
Te egy nagyon sokoldalú kratív személy vagy. Gratulálok a munkáidhoz!(ha bánatos vagyok én inkább sütit eszek)Vagy horgolok és olyankor kikapcsol egy kicsit az agyam.
Kellemes hétvégét.
Nem akarok beleszólni,de nem bírom ki,bocs.Turiban 300Ft-ért vett gyöngyös blúz szétkapásával kásagyöngy hozzáadásával két esküvöi szett kerekedett.
Nem dicsekedni óhajtok,hanem ötleteket gyűjteni,meg adni.
Tényleg egy időben milyen divat volt a suba, én is készítettem, most megint divat még szőnyegben is a subahatású. :)
Anyukámmal keresztszemes falvédőket is készítettünk, nem is volt olyan egyszerű számolgatni. :)
Sajnálom, hogy mind ki lett dobva.
Neked is szépet!
Azért mertem leírni, hogy voltál a hsz-ek után, mert megnéztem az aktivitásod, és ott lehetett látni, hogy a feltett kérdések, hozzászólások után még voltál a H.xan-n.
No, mindegy is.
Én is szeretek "alkotni" kötök gyerekeknek, tudok hímezni, bútort alakítok át, kárpitoztam is már, festek-mázolok, csempéztem is már, nem egy fürdőszobát,csak bútort. Kicsit tudok varrni géppel, szintén gyerekeknek varrtam. És amikor valami bánatom van, vászonra festek képet.
Kedves Pirosszka!
de jó! ügyi vagy.
Én pedig a peyote-t szeretm a legjobban ha kell segítek, nagyon egyszerű.
Peyote-n kívül igen,olyat sajnos nem tudok.:-)
Főképp fülbevalókat és nyakékeket gyártok.
Aranyos vagy!
Valamikor réges-régen magam horgoltam meg mindazokat a terítőket, stb.stb. amik a "hozományom" részét képezték. Akkor még volt olyan.
Rengeteg kalocsai terítőt + keresztszemeset is csináltam, kötni kardigánokat, pulcsikat, meg subát és kelimet varrtam falvédőnek.
Szóval szólj nyugodtan, ha valami segítségre van szükséged.
Kedves de Luca!
Az sem rossz hobbi.
Szép napot
Kedves Tulipán05!
Ügyes vagy. Biztos nagyon szuper a szoba,szívesen megnézném Fényképen is.
Szép napot
Kedves Pirosszka!
Te is nagyon kreatív vagy, ha esetleg elakadok, a gyöngyfűzében kérhetek tanácsot?
Szép napot
Kedves hópihe14!
Köszönöm szépen.
Ha tanácsra lenne szükséged írj nyugodtan.
Kedves Enissa!
Napi szinten, de inkább délután vagyok a hoxán.
Mire nem válaszoltam?
A fórum azoknak ajánlom, akit olyan kreatívak és keresik a kihívást mint én.
Igen más is leírhatja hogy miben jó, ha tanácsra van szüksége (Horgolás-gyöngyfűzés) akkor szívesen segítek.
Engem nem kell elismerni, mert vannak nálam jobb alkotók is.
Rendeléseket egyáltalán nem keresek (ha árulnám a termékeket akkor van olyan oldal ahol lehet eladni)csak ismerőseimnek készítek
Szép napot