Olyan netes oldalt keresek, amelyről egyszerűen el lehet sajátítani a kötést, horgolást! (tudásbázis)
Szia!
Hogy haladsz a tanulással?
én most fogom elkezdeni. innen kimásoltam, 12 oldal lett az alap-leírás, képekkel együtt. ma megyek fonalat és horgolótűt venni.
Könyvből meg lehet tanulni, én kb. 10 évesen tanultam meg. Ha 10 évesen sikerült, akkor idősebb - akár 30 évesen - miért ne? Nem minden könyv jó, próbálgatni kell. Pl. könyvtári könyvből, mert a boltokban nem lehet kapni ilyen könyvet. Ha mégis, horribilis, mert horribilis méretű képek, vastag lapok, stb. van benne...
Horgolni is próbálotam, az alapok mennek, de több nem. De kötni meg lehet tanulni, tuti.
Az indexen van egy kötős fórum, ott is kérdezhetsz, hogy melyik szakszó mit is jelent. :)
Szerintem nincs az a NET-es oldal, ahol maradéktalanul megtanulhatsz mindent. Az alapokat talán.
Vannak régi, nagyon jó könyvek is, de a legjobb egy hozzáértő nagyi, barátnő, szomszédasszony, kolléganő.
:))
megnézem
a horgolás valóban neccesebb dolog mint a kötés, én egy angol oldalról tanultam meg, ahol nagyon szépen videókkal volt vegyítve a tartalom. És igazából még akkor annyira nem is értettem mit mond a nő szóval angol tudás nélkül is meg lehet érteni amit mutogat.
[link] Itt és a viewvideos alatt vannak a videók. elég durva dolgokat mutogatnak, de nekem így lett 2 és fél méteres sálam végre. :D
Nekem bejött:
Igaz nekem, csak kötésminták kelletek.
Van rajta kötősuli is, lehet, hogy horgolás is.
Ha nagyon elakadsz, akkor megpróbálok priviben segíteni.
szia
szerintem keress egy embert aki meg tudja neked mutatni
én is a neten próbálkoztam, de aztán segítséget kellett kérnem
a horgolas.lap.hu nézd meg, egyébként, ott van pár dolog
Igen,de sok van!
Olyat keresek amiről tudtok tapasztalatokat mondani és tényleg jó!
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- A törölközőket egyszerűen nem tudom jó illatúra mosni. Már sok mindent kipróbáltam. Mit tegyek?
- Fogyásom egyszerűen és eredményesen