Elhelyezkedhetek gyógypedagógiai tanárként, ha az államvizsga csak januárban lesz, de már abszolvált státuszba kerültem? (tudásbázis)
Na ugye, megmondtam, hogy nem is olyan fekete az ördög! :D
Gratula!!!
Gondolkoznak mindenen,de a fenntartó Asperger-szindrómás, szóval gondolhatjátok, nem könnyű vele...
Eddig azt mondták, mindenképpen alkalmaznak valamilyen módon, de majd ha kezembe lesz a szerződés, akkor leszek nyugodt.
Sokszor a 120 órás tanfolyamokat is a diploma fölé helyezik :((( Én a nem szakrendszerű oktatás bevezetésekor jártam így, csak aztán érvekkel sarokba szorítottam a főnököm :D
Szerintem az alkalmazásod a főnököd rugalmasságán múlik, mert végülis az indexeddel tudod bizonyítani, hogy elvégezted a fősulit - és csak fél évről van szó. Kellene keresni valami olyan besorolási kategóriát, amibe a jelenlegi végzettséggel beleférsz, aztán februártól majd átsorolnak.
Sziasztok!
Nagyon nagy szükségem lenne a segítségre. A törvény kimondja, hogy utolsó éves hallgatót lehet alkalmazni, de a munkáltatóm ehez hallgatói jogviszony igazolást kér, ami ugye nincs, hiszen abszolvált státuszba kerültem. Már mindehol nézegettem, telefonáltam, e-mailt küldtem, de semmi. Hátha itt találok rá választ. Valami törvényi alátámasztást vagy hasonlót. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen ésszerű, elfogadható magyarázat lehet arra, ha valaki úgy bukik meg államvizsgán, hogy minden tételt megtanult?
- Tippek a sikeres államvizsgához és szakdolgozatvédéshez
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- Szerintetek ezek közül melyik tanfolyammal nagyobb az esély az elhelyezkedésre?Pénzügyi-és számviteli; Virágkötő; Kéz-és lábápoló+műkörömép.
- Vendéglátásban dolgozók fóruma - avagy milyenek manapság a lehetőségek, pénzkereset, elhelyezkedés, stb.:)
- Szociális gondozó vagy gyógypedagógiai asszisztens szakmában nagyobb az esély az elhelyezkedésre?