Szociális gondozó vagy gyógypedagógiai asszisztens szakmában nagyobb az esély az elhelyezkedésre? (tudásbázis kérdés)
8. Viki8824
2014. jan. 3. 16:48
Sziasztok! Gyógypedagüógiai asszisztens szakon majusban zárózok, az interaktív vizsgához valaki tud küldeni anyagot, feladatlapot a hajduviki88@gmail.com-ra? Előre is köszi
7. szindi1
2012. szept. 2. 09:36
szerintem azt kellene eldöntened,hogy melyik áll hozzád közelebb! a szoc.gondozói szerintem nehezebb szakma,mint a gyógypedagógiai:)
6. zakajeo
2012. szept. 2. 09:33
Szét kell nézned konkrétan nálatok melykből van most kevesebb,én a gyógypedagógiai asszisztens képzést választanám itt helyben.
5. Pegasus0629
2012. szept. 2. 09:31
sajnos csak az egyiket lehet választani, az érettségim megvan mellé
4. slofegly
2012. szept. 2. 09:30
mindket terulet olyan, hogy ha mazlid van, jo munkad lehet. hogy nem elsz meg egyikbol sem, az masik dolog...
3. a14deb9047
2012. szept. 2. 09:27
Szívem szerint azt mondanám, hogy mindkettőt ilyen sorrendben, ahogy írtad.
2012. szept. 2. 09:25
szociális gondozóban csak akkor ha már megvan az érettségid és mellette van egy ápolási asszisztensnőid...
ne én erre gyúrok mert csak sima szoc gondozóval kevés pénzért lehet menni...
kivéve ha nem fogsz ki valami jó magán otthont..sok sikert
1. Pegasus0629
2012. szept. 2. 09:10
Nem tudom eldönteni melyiket válasszam
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az igény a pedagógiai, ill. gyógypedagógiai asszisztens iránt a munkaerőpiacon?
- Van valaki itt akinek gyógypedagógiai asszisztens végzettsége van?
- Hogyan lehet elhelyezkedni szociális gondozó és szervezőként, vagy szociális gondozó és ápolóként.
- Akik gyógypedagógiai asszisztensként végeztek el tudtak a szakmában helyezkedni?
- Szociális gondozó vagy pedagógia asszisztens vagy gyógypedagógia asszisztens a keresettebb szakma?
- Szociális asszisztensi feladatok mit takarnak?