Elfelejtettem fürdőrucit vinni magammal, ezért ruhában... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nekem nagyon tetszik. Van benne valami különleges a számomra. Nem tudom megmagyarázni,de látszik, hogy nem begyakorolt koreográfia.
Szerintem spontán adta elő. 🤔
Nekem is van pár lemezem tőlük. Miskolcon a színház melletti antikváriumban vásároltam őket a kétezres évek elején.
Abban az időben az ilyen öltözködés azért nem volt ritka. Bergendyék szerintem még rajtuk is túltettek. :))
Az egyik kedvencem tőlük. Bobby Farrell mozgása pedig utánozhatatlan, ugyanakkor megmosolyogtató :))
Örülök, hogy egy kalap alá veszel velük. Igazán kedves Tőled.
Egyébként Ők is emberek... Tudom, furcsa számodra. 🙄
Legyen részed abban a korban.
Mami....az eü.ben elterjedt ez a ronda szokás, hogy szabó néni, kovács bácsi jöjjön. Mert a reumatológiára csak nagyon idősek Járnak? Még akkor is illene a teljes nevüket kimondani, és bácsit, nénit elhagyni. 1x engem is így szólítottak be, ahol közöltem: Nem vagyok a maga mamája, és legyen kedves a kartonról leolvasni a teljes nevemet.
Hápogott volna, akart valamit mondani, de megelőztem; Erről ennyit, s most "dolgozzunk".
Mikor mentem kifelé, " Csókolommal" köszönt a kiccsaj, amit szintén nem tudtam szó nélkü megállni: NEm, nem CSÓKOLOM-mal kell ezentúl köszönnie, a Jó napot, és viszontlátásra tökéletesen megfelel. Maga sem 20 éves fruska, gondolom, van gyereke, akkor pedig idegennek nem köszönünk CSÓKOLOMMAl.
Te is olyan finom és intelligens lehetsz, mint az az asszisztens.:((
Egyszer én is fürödtem benne ruhástól, ugyanis olyan ügyes voltam, hogy bele estem.
Még anno vagánykodni akartam, hogy a köveknél mászkálok, és csobbanás lett a vége. Kicsit szexis volt, ahogy a ruhám tapadt rám utána!😂😂😂
Valamikor azok a szegény nénik is voltak fiatalok.
Igazuk volt, hogy élvezték a hűs hullámokat.
A Balaton pedig mindenkié.
Egyszer volt "szerencsém" látni egy autóbusznyi nyugdíjast a Balaton partján. Üldögéltek a parton és szerintem vágyódtak a vízbe. Volt közöttük néhány vagány, vagy nem is tudom minek nevezzem mami, akik bátran alsóneműre vetkőzve élvezték a hűs hullámokat.
Nem a tett volt kiábrándító, hanem szegény nénik és a rózsaszín bugyogójuk, hájas testük.
Én sem vettem le a fehérneműt, csak volt felette más is.
Igen, a fekete együttes az beleolvad sötétbe.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mit csinálsz/csinálnál ha a párod elfelejtene vmit ami non fontos számodra?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni akit szeretsz?
- Mit tennél, ha a párod elfelejtené, hogy szülinapod van?
- Most nevetni fogtok rajtam, de szerelmes vagyok Anne Rice egyik főszereplőjébe. Elfelejtem majd?