Mit tennél, ha a párod elfelejtené, hogy szülinapod van? (tudásbázis)
persze vannak ilyen emberek is, párom at ismertem ezért "mertem" meglépni ezt.
Ő ezen végül jót nevetett és megkérdezte, hogy akkor muti mit kaptál tőlem?
ő szereti a szemtelenséget is, ha jól van tálalva
Persze, persze.... :D
Egyébként tudom.
:D nem utánad mászkálok
csak ránéztem az "általad hozzászólt fórumok" fülre
Nana.... ne tessék utánam mászkálni ezzel a szöveggel... :)
Nem rád gondoltam ismét, hanem arra, aki venné a tortát, meg a virágcsokrot, meg az ajándékot, aztán szép átkötött dobozban átnyújtaná, de már nem tudom ki volt az.....
A humor kell és elengedhetetlen de nem egyenlő a pofátlansággal. És ezt általánosságban gondolom....
uff javítok:
szóval némely ajándékát tekintve
total igazat adok!
Es ha nem adok ajandekot,az az en sajat dontesem!
Nah es ha el van felejtve,esetleg egy evfordulo?
Holgyek,fel kene ebredni es magunkba fordulni!
:D ezt nem így adtam elő, hogy nesze, cseszd meg fizesd ki! Ebben volt praktika, talpraesettség és humor... párom ezt mind értékeli, pozitívan.
ami az árat illeti; 5-6éve voltunk akkor már együtt, tisztában voltam/vagyok az anyagi lehetőségeivel; némely ajándékát (amit "önszántából adott) még olcsón "megúszta".
Persze ezt egy 1-2 éves kapcsolatban nem alkalmaztam volna, párommal sem.
Csak a mi kapcsolatunk "elbírja" ezt; papír nélkül is :p
Sosem leckéztetnék meg senkit, ha elfelejtené. Milyen jogon raknám oda a számlákat, hogy nesze, kifizetheted??? kicsit el vagytok szállva... És ha ő mondjuk nem egy márkás cucc árát akart Rád költeni, hanem egy torta és egy virágcsokor árát? Elvárások vannak....
Én megkérdeztem a férjem, ha elfelejteném mit csinálna? Azt mondta: szólnék, hogy elfelejtetted a szülinapom. Ennyire egyszerű. Ezektől a női praktikáktól a falnak lehet menni.
:D ebben nem hasonlítunk
mi alapvetően nem ajándékozzuk egymást, csak felköszöntjük. DE! Kapcsolatunk 5-6. évében elfelejtette a névnapomat, délutánig vártam, láttam rajta hiába. Felkerekedtem megvettem a régóta áhított méregdrága parfümöt a lehető legnagyobb kiszerelésben, majd felhívtam párom telefonon:
-Annyira örülök az ajándékodnak!
-?
-Hát amit névnapomra kaptam Tőled
-úúú b@sz, bocs elfelejtettem
-semmi gond drágám, képzeld kiválasztottam az XY parfümöt
-nem lesz az kicsit drága?
-ne aggódj meghiteleztem neked és ma éjjel már ezt fogod rajtam érezni :)
Itt leraktam a telefont, hazamentem és behajtottam az árát. Azóta még egyetlen egyszer sem fordult elő, hogy ne párom lenne az első szülinapi, névnapi, karácsonyi, húsvéti felköszöntőm. Ezt hívják tanulópénznek :)
attól, hogy valaki szakít valakivel még nem esik át agymosáson... nekem is van olyan exem, akinek tudom a telefonszámát, nem tehetek róla, nem felejtettem el, persze nem hívom... na bumm
az hogy a tiedet elfelejtette -pláne hogy nagyon szóba se került, hogy mikor van- meg előfordul, nem kell túlmisztifikálni, esetleg megemlítheted neki hogy van/volt, azt annyi
Ezt nem is kell hangosba mondani,de msot mit szolnal,ha a pasid ezert most kiverne a dilit,hogy miert nem szoltal neki,biztos nelkule akartal bulizni ;D
Nah? :DDD Meg jo h a pasik nagy resze nem agyalos!
Es igen,dilis vagy! :DDD ha ilyenen problemazol,meg ha tudta iss volna!
Huszon év után is csak 2 nap múlva jutott eszébe..
Ők ilyenek... Anyukájáét is elfelejti..
Es ha el is felejtette volna, (persze ha tudja) akkor mi van? amikor el van kenyeztetve!
O maga irta h allandoan ajandekot kap! Nem mindegy akkor,hogy nevet adunk a dolognak vagy sem?
Es o maga irta,h nem is hangzott el,hogy mikor van a szulinapja!
jo dolgaban nem tudja mar,miert sertodjon meg! ;DD Ez az igazsag! Itt cseszik el a nok a jo pasikat,h feleslegesen hisztiznek. Minek kell ilyen dolgora forumot inditani,ahelyett h megkerdezne tole...es agyal,forrong magaba es masok velemenyere ad,ahelyett h a pasijahoz fordulna! :DDD
Rizs sült krumli rántott hús, hétköznap nincs.
Egyszerűbbek vannak.
Ha én 10 éve élnék a férjemmel,akkor sem nyújtanám be a számlát neki!Egyrészt mert ha valami nagyon kell,azt úgy is megvenné(m) közben,fölösleges dolgokra csak a szülinapom miatt nem költenék!Másrészt azt a pénzt,együtt is elkölthetnénk,másra is,máskor!
10 év után meg egyáltalán nem szeretnék emlékezni arra,hányadik szülinapot töltöm :)))
További ajánlott fórumok:
- Ma van a szülinapod?
- Mikor van a szülinapod?
- Hogyan lehet valakit elfelejteni, ha állandóan rá gondolunk?
- Egy papot szeretek már lassan 10 éve reménytelenül és nem tudom őt elfelejteni
- Mit csinálsz/csinálnál ha a párod elfelejtene vmit ami non fontos számodra?
- Névnapodon, szülinapodon, hogy köszönt fel a párod? Csak virágot kapsz, vagy ajándékot is?Férfiak, ti hogy hogy köszöntitek fel a párotokat?