Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Élelmiszer és vegyiárusok légyszi segítsetek vizsgát írni! (beszélgetés)
Huh.Bocsi közben eltűntem.De nem is tudtam volna ebben segíteni szerintem.De nekem is rengeteget segített az oldal cím amit Katacizmus adott meg,úgyhogy nagyon szépen köszönöm:)
Mindent megtaláltam!Remélem megfelel majd a tanárnak is!:)
Nem tesz semmit,sok sikert a vizsgán! :-) Nem vészes amúgy..
De szerintem itt meglesz a háromszöges is,mert ez a környezetvédelemre vonatkozik.
A zöld nyilas és a földes jelölést ezen az oldalon megtalálod (ha erre gondoltál):
[link]
A héten kell vissza küldenem,de csütörtökön fekszem be khba.:..(
van az a zöld egymásba fonódó nyíl meg az a három ami háromszög formát ad ki.
Meg van egy földes.
Kéne tudni hogy ezek miken vannak és mit jelentenek.
Segítsetek légyszi!Hol keressem?
Mennyire sürgős?Mert ha holnapig várhat,akkor megnézem a könyvemet és beszkennelve elküldöm.De nem garantálom,hogy benne van.
Köszííííí
Már csak a jelképeket kell meg találnom!
SPF=Sun Protection Factor,amely a fényvédő faktorra utal.A fényvédő faktor melletti szám pedig azt jelenti,hogy hányszorosan több időt tölthetünk a napon leégés nélkül a naptej használatával.
Én tavaly vizsgáztam.Hátha...
Hol tudnám megnézni hogy amik vannak jelképek a termékeken mit jelentenek.
Van az a zöld egymásba fonódó nyíl.Megy egy földet ábrázoló.meg amikor csak egy tűz van.
És ezek miken szoktak lenni?
Jajj de jó hogy valaki reagált.Van tankönyv csak én nem voltam amikor osztották....:((
Így nem kaptam.
SPF- sun protection faktor
Ez mit jelent és miben van?
Én is most vizsgázom.Ha tudok szívesen segítek.
Gondolom tankönyvet kaptatok,abban nincs benne a válasz?
Most írom a vizsgámat és sajna van pár dolog amit nem tudok,mert nem tudtam el menni az órákra.
Megköszönném ha pár szakmai kérdésben segítenétek!
További ajánlott fórumok: