Egzotikus gyümölcspuncs (alkoholmentes) recept
Az Egzotikus gyümölcspuncs (alkoholmentes) hozzávalói:4 személyre:
4 dl narancslé
egy citrom leve
2 szelet citrom, négyfelé vágva
1 fahéjrúd
1/4 teáskanál őrölt vanília
6 dl víz
30 g méz
Az Egzotikus gyümölcspuncs (alkoholmentes) elkészítési módja:
Felfőzzük a narancslevet a citromlével, a fahéjjal és a vaníliával. Beletesszük a citromszeleteket, és 5 percig állni hagyjuk, majd eltávolítjuk a fahéjat. Felforraljuk a vizet, a narancsléhez öntjük, belekeverjük a mézet, és ízesítjük. Poharakba töltjük, és forrón, fahéjrúddal és borsmentalevelekkel díszítve tálaljuk.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: Rozália, 2007. dec. 27. 04:58
Az egzotikus gyümölcspuncs (alkoholmentes) elkészítési módja és hozzávalói.