Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Márványsajtos sörkorcsolya recept

Márványsajtos sörkorcsolya recept

A Márványsajtos sörkorcsolya hozzávalói:
25 dkg sütőmargarin
25 dkg liszt
25 dkg márványsajt
1 db tojás


A Márványsajtos sörkorcsolya elkészítési módja:
A margarint, a lisztet és a lereszelt márványsajtot nagyon jól összedolgozzuk (20-25 percig), míg teljesen össze nem áll. Ezután a hűtőbe tesszük pihenni 2 órára. Utána ujjnyi vastagra nyújtjuk, és tetszés szerint formázzuk (rombusz, pogácsa, rudacska). A tetejét tojássárgájával megkenjük, és 180 fokon 20-25 percig világosbarnára sütjük. Aki szereti, sütés előtt sajttal is megszórhatja a tetejét.

Nagyon finom, kiadós rágcsálnivaló.


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A márványsajtos sörkorcsolya elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook