Nekem beleálltak abba hogy miből tartom fent a lakást ami nem is az enyém és majd jól kijönnek környezettanulmányra,meg egy szobában alszunk e a lakás tulajdonosával meg ilyen állatságokat kérdeztek.Én meg úgy vagyok vele hogy költsék gyógyszerre amit nem adnak és nem cigánykodom,pedig jogosult lennék bazzeg....még a nem létező autómat is be kellett vallanom ami a páromé és semmi közöm hozzá még is bevallatták velem mint vagyontárgy.Én még ilyen mocskos önkormányzatot az életben nem láttam mint ezek de remélem jövőre eltakarodik az összes innen már végérvényesen!
Ha túl kevés az igazolható jövedelem akkor megkérdőjelezik hogy miből tartod fent a lakást.Ha meg van igaolt jövedelmed akkor meg két forint miatt nem vagy jogosult.Ebben a kerületben csak a polgármester és a tetves sleppje a jogosult.Ami bentmarad az önkormányzatoknál azt meg kiosztogatják majd évvégi jutalmakként egymásnak.
Igen,nekem is ez volt a tippem!Bár ha vki ennyit keres attól még lehet,hogy rászorul...Sajnos elég nagy baromságok vannak ebbe az országba.Lehet hogy vkinek ilyen a bére de közbe nagyon egyik napról a másikra él...
Jó,majd lehet bemegyek és megkérdezem,lehet elfognak hajítani a .... én 80-at keresek,párom 130-at.Persze ez másoknak lehet hogy jó,de rezsi és hiteltörlesztés mellett ez semmi...
lakásfelújításra,vagyis szoba felújításra mert teljesen elázott...Mi vagyunk a felelősek de nem a mi hibánk,anyag hiba,eltört a csap.Biztosításunk sajnos nem volt.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.