Egyszer át dobtam a szomszédba egy üres sörös dobozt, 2 nap... (beszélgetés)
Köszönöm szépen, azon leszek
Törőcsík Marit én láttam is élőben, mert Vas megyében születtem. Már nem ott élek, de gyakran láttam Velemben, amely szomszédfalu volt. A tüdőbaja miatt költözött oda, mert ott alevegő gyógyította állítólag ezt a betegséget. Már nem él, azt hallottam egy lakatlan utcát neveztek el róla a mezőn. Szüval néha láttam, éppen a falu központjában lakott a tűzoltó épület mellett. Nem igazán állt szóba idegenekkel azt beszélték róla. Én egyszer köszöntem neki a boltban, mert akkor volt bolt, de nem válaszolt semmit. Ilyen a sztárok, nagyképűek.
Neked is megvannak a felfedezett vagy felfedezetlen értékeid. Ne becsüld alá magad, szerintem önbizalom kell csupán és több barátod lesz. Legjobb, ha nem is másokhoz hasonlítod magad. Mindenki más módon ért el sikereket, meglehet protekcióval vagy pénzzel. Nem kell fogllakozni a hibákkal, mert csak lehúznak és senki sem tökéletes. Én bízom benne, hogy megtalálod azt, amitől boldog leszel, ha még nem sikerült.
Azt nem tudtam hogy ugyanaz. De egyébként tanultam a hibámból, és nem válaszolok senkinek sem alpári stílusban, pedig itt már bele gázoltak a személyes szférámba többször is, de inkább eltűröm mint hogy innen is ki legyek tiltva. Úgy sincs esélyem személyesen jó kapcsolatokat kiépíteni. Itt legalább néhány emberrel jól el lehet beszélgetni, és itt önmagam lehetek. Nem úgy mint a személyesen ismert emberek társaságban ahol a többség csak rombol és nem épít. Ez az én terepem az online felületek. Ráadásul annyi érdekes téma van itt mindig, hogy gyakran találok olyat ami érdekel.
Nem azt mondtam hogy tiszteletre méltó vagy kitűntetést érdemel, csak azt hogy jól járt ezzel hogy népszerű. Én nem nagyon néztem a műsorait, de állandóan reklámozták. Vannak persze nála sokkal értékesebbek is persze. Például a Törőcsik Mari volt egy igazi legenda. Még az ükanyám is szerette állítólag pedig már 88 éves elmúlt amikor a körhinta című film megjelent a karrierje elején és mondta hogy ez a kislány nagy karriert fut majd be. A dédszüleim nem nagyon érdeklődtek iránta, a nagyanyám viszont aki csak 1 évvel született később mint a Törőcsik, nagyon tudott azonosulni vele mint a korosztálya. A szüleim megint nem ilyen rajongó típusok, úgy tűnik minden második generációban van ez meg, de én is nagyon kötődtem az ő munkásságához, még csak 23 éves voltam amikor a legutolsó filme megjelent, azt hiszem a halála előtt 2 évvel, és láthattam a premierjét. A Koós János, mondjuk ő nem énekes, ő azt mondta hogy öregnek érzi magát hogyha valaki azt mondja hogy a nagyszülei vagy a szülei kedvence, pedig ez butaság. Ha én az ükanyám emlegetem akkor mint egykori rajongó akkor mivel ő már 59 éve meghalt, tényleg öregnek kell lenni egy mai művésznek ahhoz hogy már akkor a pályán volt, de ha egy ma élő 80-90 éves rajong akár egy 20 éves művészért, akkor nem lesz az a művész attól öreg, attól függetlenül hogy a saját korosztályban több rajongót talál, vagy 80 éves korára gyerekek rajongnak érte, az se fiatalítja, és akkor lehet hogy élete első rajongói 140 évvel előbb születtek mint a legutolsó. Szerintem ez csak kifejezetten színessé teszi az egyéniségüket. De azok a művészek akik fiatalon meghalnak, ugyanúgy a köztudatba maradnak ha maradandót alkottak. Van egy jópár ilyen meg olyan díjas művész. Nyilván az ő szintjüket sose érem el, de egy sima celeb színvonalat meg fogok próbálni. Nekem nem fontos hogy elismerjenek, csak az a köztudatba kerüljek és lássam az emberek arcán hogy felismernek. Fantasztikus érzés lehet. Nyilván a Győzike csak egy példa volt a sok közül, de nekem az bőven elég lenne ami neki.
Mire vitte sokra az a Győzike, írd le nekem őszintén. Nem a népét degradálom, itt most nem erről van szó, hanem arról, hogy az egy szubkultúra műsor. Aki szórakozni szeretne, nézze. De azt ő maga is tudja, hogy ezért senki nem fog felnézni rá, hanem lenézik. Az ilyeneket én is nézem néha, miért ne, ha szórakozni támad kedvem. Viszont én nem lennék az ő helyében. Meg a Biki Csuna helyében sem.Nekem az nem hiányozna, hogy mindenki rajtam röhögjön, előbb vágnám le fűrésszel hat ujjamat.
🤣🤣🤣
Ezt inkább tájszólásnak hívják 😅
Mezőkövesden még szóban is jelentkezik a helyesírási hiba.
Málnát kértem, és úgy kérdezte hogy tis móóónyát, vágy nágy móóóónyát?
Majd a bíróságon kimondják 🤣🤣🤣
Kinek mi a sok? Nekem elég sok lenne ha kimondják valahol a nevemet, akkor tudják.
Amúgy Győzikéhez hasonlítani magad, több mint találó! A színvonal stimmel, és csak hiszed hogy sokra vitte.
Gondolom, mert a szemedbe nehéz lenne mondani, mivel szóban nem jelentkezik helyesírási hiba 🤣🤣🤣
Itt jól viselkedj, mert ugyanazon cég moderál itt is:D
Nem igaz már hogy mindenki a helyesírásommal jön. Amikor a gyakori kérdések oldalán írogattam, akkor is mindig ez volt, mondjuk már 3 éve kivágtak onnan a moderátorok, mert sok marhaságot írtam. De egyébként miért számít? A Győzike sem tud helyesen írni és mégis sokra vitte. Azért szerintem a mondatok többségébe eltalálom. A szemembe nem mondja senki soha, az online felületeken meg mégis.
Egyszer majd jól a fejedhez vág egy helyesírási szótárt, meglátod.
Igen, igazatok van. Egyébként én sem örülnék fordított helyzetben, de nem szidnám le az illetőt. De ez azért nem rendszeres, egyszer fordult elő, és 2 nappal később amit a keresztanyám csinált, pont így 2 nap szünettel, és azóta ilyen nem fordult elő. Azért azt hozzá kell tenni az igazsághoz hogy az a szomszéd macskája volt, és a keresztanyám utálta a szomszédot. Én pedig azért dobtam át mert a kukánk megtelt, a házba meg nem volt hova tenni, és azelőtt mindig balhé volt abból ha valaki a szemetét szanaszét hagyta.
Második gyerekkorodat éled❓️ 🤣😅
Igaza volt, te mit szólnál ha hozzád dobnának ilyesmit be?
De nagy ügyet csinálsz te is meg mások is a helyesirással ugy ir ahogy akar az irást lehet szopkodni mint a nyalókát !énnyi!
Én nem mondok semmit. Kiégtem. :D
Kimondhatjuk hogy nem egy feltörekvő fórumtárs indította a fórumot, hanem egy mély zuhanásban lévő.🤣
Hát, igen, a világ lefelé süllyed én meg alkalmazkodok hozzá
Áh, ez napi szar 🤣 A Bors elnevezésű szennylap szokott hasonló színvonalú írásokat leközölni.
Az jutott eszembe hogy az ilyen jellegű fórumok mennyivel népszerűbbek, mint azok amik előre visznek.
Kicsi a rakás , nagyobbat kíván.
Mondjuk nekünk nem,,de huppsz ugorj csak a heti badarságok tetejére.
Megérdemelnétek egymást.
Volt nálunk régen egy mondás, ,,,Majd Szakács doktor begipszeli,,,
Szakács doktor katonaorvos volt, senki nem volt boldog aki a keze alá került.
Na, szóval.
A ti kezeteket is, majd begipszelnék a sürgősségin, ha hozzám dobálnátok àt bármit.
További ajánlott fórumok: