Egyiptom januárban (beszélgetős fórum)
Szia!
Mi november végén voltunk Sharm.-on a SHARM PLAZA ban. Nagyon jó volt.Osztrák Irodával voltunk és szembetűnő volt a különbség,Pl.az Idegenvezetők(ketten) minden nap délelött10-11 óráig és du.5-7ig a szálloda halljában voltak, olyan kédésre is szívesen válaszoltak, hogy hova érdemes egyénileg kirándulni?
Mi érdekel az időjáráson kívül, ugyanis az szerencse kérdése szerintem.
a korai sötétedés nyáron is fennáll
mi júniusban voltunk és 7-kor sötétedett
azt mondják januárban nagyon fúj a szél és azért rossz fürödni,hiába tűrhető a víz és a hőmérséklet
én napoztam szilveszterkor sharm el sheiken. 2 évet éltem kinn, voltam hurghadán is.Ha igazi arabosat akarsz, akkor inkább hurghada, ha európiais turista paradicsomot, akkor sharm.
Búvárkodni jó a víz, fürdeni kicsit hüsi.
Tájékozódj a politikai helyzetről a külügyminisztérium honlapján
Mondjuk engem a zavargások jobban izgatnának mint hogy 21 vagy 23 fokos víz-e a jobb!
Szerintem elöször ennek nézz utána!
Ha már a Külügyminisztérium sem ajánlja az odautazást akkor szerintem legyen másodlagos a hőérzet kérdése...
Hát, kinek mi a meleg. 20-21 fokos a víz, az nekem kifejezetten hideg. Búvárkodni mondjuk jó.
Vannak olyan szállodák, ahol melegítik a medence vizét.
Korán sötétedik, rövidek a nappalok.
Kirándulásokra, Kairói Luxori városnézésre viszont sokkal alkalmasabb az az idő, mint a nyár.
Kairóban sajnos megint zavargások vannak. :(
bocsi... nem tudom mi történt:)
szóval 10től tudtunk napozni kb 4-5ig. a tenger meleg volt, viszont nem tudtunk egyáltalán fürdeni a szálloda medencében mert olyan hideg volt.:S
Estére kell a zárt cipő, meg a pulcsi. Remélem tudtam segíteni. Írj ha még van valami amire kíváncsi vagy.
x