Egyesült Királyság...De hova költözzek? (beszélgetés)
Szobaarak nagyon sok mindentol fuggnek , milyen kornyek , milyen felszereltseg , single vag double .
Mondjuk ha kb .havi 300-ert kiveszel egy szobat , plusz kaucio 2 het , az 45o, plusz a kaja , 200 font , utikoltseg , telefon . kb . 800 , elso honapban , hat legalabb ennek a duplaja kell hogy meglegyen , de ha igazan biztonsagban akarod magad erezni , akkor 2000 font min. Irok privit is .
Nem, én nem, de rendszeresen szoktam olvasni ezeket a blogokat, nagyon érdekes dolgok vannak benne. Mindenki leírja, hogy ahová költözött, ott milyen az élet. Milyenek a lakások-albérletek árai, az oktatás, az egészségügy, kikapcsolódási lehetőségek, minden. A legtöbb poszt Angliával kapcsolatos.
Linkelni nem szabad, de biztosan megtalálod őket. :)
Sziasztok!
Év végén mennék ki az Egyesült Királyságba, de még nem döntöttem el, hogy hova is helyileg. Azt tudom, hogy Londonba biztos, hogy nem megyek! Kíváncsi lennék, hogy ki merre van kint, vagy volt kint és mik a tapasztalatok! Vendéglátós vagyok, beszélem az angolt!
Gondoltam Bristolra, Plymouth-ra, Brightonra...
Köszönöm előre is a segítséget!
További ajánlott fórumok:
- Ha a pénz nem lenne akadály hova utaznál?
- Albérletben élek, gáz fűtés van és benzines autóm. Költözzek fa fűtésű lakásba és vásárolják olcsó elektromos autót, mert minden drágul?
- Mit tehetnék? Érzelmileg zsarol a családom, hogy ne költözzek vidékre.
- Mennyi idő alatt ér elsőbbségi nélkül levél az Egyesült Királyságba?
- Az Egyesült Királyságból szeretnék behozatni egy kb. 10kg-os csomagot. Tudtok valami jó szállítási módot?
- Győr legjobb környékei avagy hová költözzek?