Egy túrós süti receptjét keresem, amit a Hoxán olvastam, tudnátok segíteni? (tudásbázis kérdés)
MINDEN túrós süti jóóóóóóóóóó ☺☺☺☺☺
(Én még nem ettem rosszat)
Köszönöm a segítséget, erre gondoltam!!!!!!
Puszi érte Mindenkinek!!!!!!!! (((-:
Kukucskálós túrós süti
Hozzávalók:
a golyóhoz:
25dkg Ráma
20dkg liszt
3ek. kakaó
15dkgcukor
2 tojás
fél cs.sütőpor
a masszához:
50dkg túró
25dkg cukor
25dkg Rama
2 cs.vaníliáscukor
1cs. vaníliapuding
4 tojás
Elkészítés:
A golyókhoz összekeverjük a margarint a cukorral,hozzáadjuk a tojást,a lisztet és a kakaót.Kis gombócokat formálunk belőle és ezeket hézagosan berakjuk egy margarinnal kikent,liszttel megszórt tepsibe.
A massza:Egy csipetnyi sóval felverjük habnak a tojásfehérjéket.Összedolgozzuk a többi alapanyagot és hozzáadjuk a tojáshabot.A masszát a tepsibe tett golyók közé öntjük és megsütjük.Mikor megsül porcukrot szórunk rá.
Tanácsok: Miután hült egy kicsit utánna vágjuk kockákra úgy,hogy minden kockaközepén legyen egy golyó.Alacsony hőfokon süssétek.
Még van több ilyen recept is itt a hoxán,ez csak egy a sok közül. Nem az én receptem,csak segíteni akartam.
Kukucskálós túrós
12,5 dkg margarin, 20 dkg liszt, 3 ek. kakaó, 15 dkg cukor, 2 egész tojás, 1/2 cs. sütőpor. Összegyúrni és golyókat formálni belőle, majd kikent tepsibe hézagosan tesszük. Erre öntjük a következő masszát.
50 dkg túró, 25 dkg porcukor, 12,5 dkg margarin, 2 cs. vani.cukor, 1 cs. vaníliás pudingpor, 4 tojás sárgája, 4 tojás fehérje habbá verve a végén kerül bele! Összekeverni és ráönteni a golyókra. Előmelegített sütőbe tesszük, szép lassan sütjük. / tűpróba! /
Valamelyik Fórumon olvastam egy receptet, melynek néhány részletét tudom:
kakaós golyókat kell a tepsibe belewtenni, és ezután vanilia puding+túrós masszával kell kiközölni a tepsit!!!
Köszönöm a segítséget!!!
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki a mákos guba receptjét? Már annyi félét olvastam, hogy nem tudom eldönteni melyik a jó :-)
- Fekete-erdő torta krémjének receptjét kérem, tud valaki segíteni?
- Babapiskóta receptjét keresem, tud valaki segíteni?
- Gyógyszertári testápoló receptjét keresem, tudna valaki segíteni?
- Vércsoport diétában "B" ki tud segíteni? Adamo ABO könyvet olvastam, még info kell
- A régi hernyós linzer receptjét keresem! Tud vki segiteni?