Egy praktikus párkapcsolatot szeretnék, nem akarok se... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Te nálam sokkal tapasztaltabb lehetsz
Az élet útvesztőibe én mindig eltévedek.
Épp mostanság tanultam meg, hogy a viccet sem érti mindenki.
De minek ahhoz együtt élni?
Néha taliznak, kirándulás, egy kis dumcsi, szórakozás osztjónapot.
a praktikus = no kefe, no izgalom
én így értettem.
Úgy beszélsz, mint aki 80 éves elmúlt.
Bocs, de nem tudom a korodat.
Annyira nem rossz egyedül, nem az anyagiakra értettem a praktikusságot.
Csak egy önálló embert szeretnék (nő vagyok).
"A testiséggel nincs probléma; alkalmi kapcsolataim voltak,"
Jééé, mennyire hasonlítunk egymásra..-)
Elképzelni el tudom, de a valóság más kérdés.
A testiséggel nincs probléma; alkalmi kapcsolataim voltak, de az az én koromban már kevésbé praktikus; pótanyukája meg nem akarok lenni senkinek, se takarítónője.
Te (gondolom) nő vagy. El tudod azt képzelni, hogy találsz egy olyan férfi-társat, aki beéri ennyivel?
Inkább albérlőt keress, és minden vágyad teljesül.
Szerintem🤔 az ilyen nem párkapcsolat!
Persze ez korfüggő is lehet! Fiatalon én biztos nem tudnék így élni, de ki-hogy!
Ezt lakotarsnak hivjak. En tok ossze tudok gyogyulni emberekkel.
Talan az tanitott meg igazan, amikor a nagymamammal laktam.a kozos ter mindig rendben volt es tisztan. A hutoben is lett lajat reszem. De hianyxik az oreglany!
További ajánlott fórumok:
- Huszonévesek! Beszélgessünk a párkapcsolatunkról, a pasinkról/pasikról és az élet nagy dolgairól!
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Mennyire tudja tönkre tenni egy előházaságból hozott gyerek az új párkapcsolatot?
- Ha a Horváth tengerpartra szeretnék pár napra menni, milyen hasznos és praktikus tanácsot tudtok adni?
- Egy párkapcsolatban a kommunikáció az egyik legfontosabb. A férjem vajon miért mellőzi mindig, ha magunkról, problmáinkról akarok beszélni?
- Szeretnék valakivel beszélgetni a párkapcsolatomról