Szeretnék valakivel beszélgetni a párkapcsolatomról (beszélgetés)
3. Lugas
2013. máj. 21. 12:19
Nagyon szívesen! 17 éves vagyok mégszóval eléggé kezdő. e-mailre gondoltam, meg is adom, hátha sikerül valami :) annica.racz@gmail.com
2. 41d3c0b96f
2013. máj. 21. 12:16
szia Lugas!!
Nem tudom mennyire felelek meg neked , mint beszélgetőtárs???, Mivel én már nem vagyok mai gyerek nagymama korban vagyok, de épp ezért sok tapasztalattal rendelkezem.
Van 3 felnőtt gyerekem, nyolc unokám,+ 1férjem.A házasságomban történtek nem mindennapi dolgok, úgyhogy elég sokat tudok a párkapcsolatról.
Ha érdekel, elmesélem miről van szó??Írd meg hány éves vagy?? és nem haragszom meg, ha nem akarsz velem levelezni, de ha segíhetek, akkor szívesen.
Üdv: kata
1. Lugas
2013. máj. 21. 11:58
Sziasztok! Azt hiszem vannak kérdéseim, aggályaim és eléggé friss a dolog, vannak dolgok amiket semmiképp sem barátnőkkel szertnék megosztani. Azt hiszem szükségem lenne valakire akivel levelezhetek. Ha valakinek van kedve hozzá(m) nagyonszívesen venném, természetesen privátban.
További ajánlott fórumok:
- Szellemi játszótér. Ha van kedved beszélgetni vallásról, anyósról, gyerekről, párkapcsolati válságról
- Az ország minden településéről szeretnék Valakivel megismerkedni!
- Szeretnék beszélgetni itt valakivel
- Szeretnék valakivel beszélni 😭
- Miért nem volt még párkapcsolatom? Mindig csak az érdektelen és felszínes beszélgetések.
- Egy praktikus párkapcsolatot szeretnék, nem akarok se...