Egy kapcsolat indulása... (beszélgetős fórum)
egy erdeklodo uzenet a randi utan meg belefer, az valoban nem nyomulas. az arra lett volna jo, hogy lezard magadban. mert nyilvan ha egy pasi nem keres a randi utan masnap sem, akkor neki nem volt olyan jo, mint neked. akkor kellett volna venned a lapot, hogy az erdeklodo uzenet, a labda feldobasa utan sem keresett teged, te irkaltal neki meg utana
na, amit ezek utan muveltel, az tenyleg erolkodes es nyomulas, oszinten szolva en nem is ertem, ha egy ferfi nem keres magatol, annal minek probalkozni, hiszen nem is ismered
Pontosan, megértette.
Rosszul látod, nem azt akartam hallani hogy nem nyomultam.
Bármit gondolhatsz, hisz nem ismersz. Így én is bármit írhatnék. De csak hogy tudd. Nem írtam rá, és nem is fogok.
De meglátta. Pontosan azt írta le ami lezajlott bennem.
Az én olvasatomban ez nem jelent nyomulást, és ezért most nekem ronthattok.
Természetesen mint kiderült, ennyit sem kellett volna tennem. Ebben igazat is adok, neked is és mindenkinek aki ezt írta.
Igen?
Egy valaki értette meg?
Ezt azért írod, mert azt akartad hallani, hogy nem nyomultál:)
Több, mint 100 hozzászólás arról szólt, hogy nyomulsz, és most végre valaki azt írta, hogy nem...
Gondolom megint ráírtál a pasira, ugye?
nem latta meg a lenyeget. az erdeklodes kimutatasa kabe az elso uzeneted lett volna a randi utan, nem egy honapig folyamatos nyomulas, meg utana is. az mar az erolkodes es szanalom kategoria
nem bantani akarlak, csak nyisd mar fel a szemed, es lass, hogy nem a pali itt a hunyo es nagy csalodas, hanem eroltettel egy olyan ismerkedest, amit a masik nemigazan akart, akar. ebben hibaztal. ha egy ferfi nem keres a randi utan, akkor ne massz bele. akkor lesz egy rossz napod, hogy bakker, nem keresett, de kar, es ennyi
de azert ne mondd mar nekem, hogy akarmelyik nonek az nem eleg jel, hogy egy pasi a randi utan nem keresi, es a masodik randi is csak azert jon letre egy honap utan, mert a no probalkozik, es a masodik utan se keresi a pali
gyanus jelek lehetnek, ha a pasit nem ered el hetvegen, vagy seta kozben mas pasik segget bamulja, de bakker nem az, hogy randi utan nem keres, es neked kell utana koslatnod hetekig :D
Én is voltam ilyen cipőben sajnos. Amikor olyan gyönyörűen elhitettem magammal, hogy igazat mond és szegény emberke éjt nappallá téve dolgozik és egyébként is a beteg anyja meg a gyereke meg a testvére meg a rokonok. Holott tudtam valahol, hogy ez hazugság, de annyira magányos voltam és annyi minden bajom volt, hogy egy darabig homokba dugtam a fejem. Na de aztán. Aztán magamhoz tértem és azóta sem keveredtem senkivel ilyen helyzetbe. Valahogy előre kiszagolom az ilyet. És amikor rákérdezek, amit sejtek, már egy apró jelből is, mindig kiderül, hogy igazam van.
Nem azt mondom, hogy egy nagyon nagy manipulátor nem tudna megvezetni, de ahhoz vérprofinak kell lennie.
És ha gyanús jelet észlelek, azonnal eltűnök, és nincs visszaút. Engem nem fognak többet hülyíteni.
nem baj, ha egy no kezdemenyezobb, kimutatja a tetszeset. de ha erre nem kap pozitiv visszajelzest, kolcsonosseget, akkor abba kell hagyni, nem tovabb probalkozni. es nem is a buszkeseg miatt, mert most az kinek es miben szamit, oszinten? hanem magad miatt, a kudarcok, rossz erzesek elkerulesere
megprobaltad, adtal eselyt, nem elt vele. legyen ez az o baja, keress olyan ferfit, aki normalisan viszonyul egy nohoz.
Köszi. Ez egy kicsit zavarosra sikeredett. Mármint a szikra, és a tűz...
Egyébként az alap gondolat, nálam is működik.
De lehet hogy leckét kellene vennem tőled...
Még el sem olvastam a hozzászólásokat, rögtön az volt a benyomásom hogy nagyon nyomultál. Most hogy visszaolvastam mindent, azt hiszem a lényeget már leírták előttem.
Én nem azt mondom hogy játszmázz, de teljesen nyitott könyv se legyél az elején. Hagyd hogy udvaroljon a pasi. Ha akar keres, ha nem, akkor hagyd annyiban. Pár randi után már kell is a kölcsönösség, szerintem ezt érzi az ember. De hogy folyton te kerested ő meg jött a szöveggel hogy "van fontossági sorrend". Ez elég bántó. Magyarul közölte hogy te nem vagy benne ebben a fontossági sorrendben.
Nem bántani akarlak csak úgy kérdezem hogy te úgy érzed, van elég önbizalmad és önbecsülésed? Csak mert azok a hölgyek szoktak ennyire nyitottak lenni, akik vagy nagyon régóta nem voltak párkapcsolatban vagy nagyon önbizalom hiányosak.
Nem fogok. Pontosan, ez így van.
Tudom. Tudtam, de mégis bíztam...
hat legkozelebb ne varj honapokig, sot napokig sem :D ugyanugy benne kell lennie a masiknak is a vagynak, ezert lesz majd az jo randi, kapcsolat, amiben a ferfi is rogton ir randi utan, mert akar es gondol rad
egy nem jol sikerult randi utan lehet az ember csalodott, de ha huzza hetekig, honapokig, akkor mar annyira belelovalja magat a semmibe, hogy fajni fog. ezt probald elkerulni
Hát most nem igazán tudom, nem magamra venni. Azért sem mivel én nem tudnék ilyen lenni. Nem tudnék szórakozni senkivel.
Persze nem ismerhetek meg, de a vágy meg lehet bennem arra hogy megismerjem. Nálam meg volt.
Most kicsit behúzom a féket. Átrendezem magamban amit át kell:) De nem adom fel. Az nem én lennék. Bízom benne hogy jönni fog, az a valaki.
szerintem ne vedd magadra. vagy nem gondolja komolyan az ismerkedest, csak hatha alapon, ha valaki vevo ra, vagy tobbekkel ismerkedik, randizgat. de ha alapbol ilyen lenne, erre vagynal, hogy valaki hebe-hoba er csak ra?
egy randibol, akarmennyi beszelgetes is volt, nem ismerhetsz meg senkit igazan. ezert ne erezd ugy, hogy na ovele el tudnad kepzelni, akkor nem igy allt volna hozzad, ha illenetek egymashoz.
ismerkedj tovabb, biztos jon majd valaki, akivel klasszul alakulnak a dolgok
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?