Egy hónapon belül 3szor volt menstruációm!Ez mit jelent?Mit tehetek? (tudásbázis)
Szia!
Szorítok! Szerintem nem lesz gond! Aztán várjuk a fejleményeket!
Szia!
Sikerült valamit intézned? Voltál dokinál?
Természetes, hogy izgulsz. Én is izgultam, hogy mit fognak találni, de minden rendben volt. Akkor meg az volt a bajom, hogy minden normális és nem találtak semmit.
Együttérzek veled és szorítok neked. Nagy az esélye, hogy nincs komoly baj. Írj, ha megtudod az eredményt!
Gondold végig, hogy szedsz-e valamit, amit eddig nem, változott-e az életmódod az utóbbi időben. (Nem a szakításra gondolok).
Én néhány hónapja szenvedtem attól, hogy a ciklus közepén véreztem és 40-45 napra jött meg. Azelőtt normális volt a ciklusom. Aztán rájöttem, hogy rendszeresen szedek multivitaminokat és grapefruitcseppet. Miután abbahagytam ez utóbbi szedését, visszatért minden a normális kerékvágásba.
A szakítás nem hiszem, hogy ennyire megbolygatná a dolgokat. Nekem is volt nagy sokk az életemben, a ciklusom mégsem változott miatta.
Ne izgulj, szerintem nem lesz semmi gond,lehet, hogy csak egyszerű hormonzavar.
menj másikhoz.
Ha sürgős (nekem is volt már), akkor keresni kell másik orvost,ha az eredeti dokid nem fogad.
Szia!
Szerintem nem kell megvárnod amíg elmúlik, nem fog megvizsgálni, max csinál egy uh-t. És ad gyógyszert, vagy mond valami okosat. Nekem is volt hasonló(először 1 hetet késett, aztán 1 hét kihagyással megjött újra, majd megint késett), végül magától rendeződött:)
Nem szóltam le a kérdésed.
A ciklus felborulhat lelki okok miatt, erős stressz miatt.
De állhat a háttérben gyulladás is, hormonzavar is.
Itt maximum az érintettek elmondják a tapasztalatukat.
Sziasztok.
Csatlakozok az elöttem szólóhoz!!Minél elöbb menj dokihoz!!!
mit tehetsz???
nem értem a kérdésed.
Úgy gondolom, ilyenkor az első,ami az ember eszébe jut, a nőgyógyász!!
További ajánlott fórumok:
- Lehet terhesség, ha a menstruációs jellegű panaszok(amelyek a terhesség jelei is lehetnek)már a menstruáció előtti napokban is jelentkeznek?
- Nem jött meg a menstruációm de a görcsök 5 napja jelentkeznek főleg éjszaka.Miért?
- Nektek menstruáció előtt hány nappal jelentkezik a puffadás?
- A menstruációm nem áll el. Mit tehetek?
- Szoptatás alatt mikor jelentkezik a menstruáció?
- Mit jelent?25mm-es follikuláris tüsző a petefészekben?A menstruáció 5. napján voltam?