A menstruációm nem áll el. Mit tehetek? (tudásbázis)
A gumi tényleg jó, annak aki nem allergiás rá. Sajnos én az vagyok. :(
Egyébként nekem pont a menstruációs problémák megoldására írták fel a fogigátlót. De úgy látszik, ezt se nekem találták ki.
És neked mit mondott rá az orvosod?
Nekem csináltattak egy vérépet, mert már csak szédelegtem. Annyira rossz lett az eremény, hogy azonnal abba kellett hagynom a szedését, pár nap múlva csinálnak egy kontroll labort. Ha javul, akkor egyértelműen a gyógyszertől van. Ha nem, akkor elkezdik a góckutatást.
köszönöm!
Nem tudom mit csináljak. A doki azt mondta, ha nem múlik el a vérzés ír másikat. És ha azzal is így járok, akkor gyakorlatilag végig vérzek majd 2 hónapot? Lehet, hagynom kellene a fenébe az egészet!
Igazából nem rendes vérzés volt, hanem halványabb, volt, vagy hogy alig volt... aztán abbamaradt, és utána már rendesen megjött - és azóta is így van (kb. két éve szedem). Szal csak az első hónap volt ilyen összevissza, amíg beállt.
Akkor én is gondoltam rá, h váltok, de mivel a 2. hónapban már semmi ilyen bajom nem volt, folytattam a szedését.
Szia, amikor én elkezdtem szedni, igaz, mást (Lyndinett20), akkor az első hónapban végig vérezgettem. Utána viszont tök jól beállt, szal ne aggódj!
A depiről nem tudok nyilatkozni, de sajna ez előfordulhat bizonyos fogamzásgátlóktól...
Ezt nem ismerem, de mindenesetre ez nem teljesen normális jelenség... :(
Jártam hasonlóképpen egy másik fogamzásgátlóval, de a dokim leváltotta emiatt a jelenség miatt.
Nem feltétlenül biztos, hogy ez a fogamzásgátló a megfelelő számodra...ha ennyi gondot okoz.
Sziasztok!
Az első csomag fogamzásgátlót fogyasztom. 16. napja szedem, a menstruációm nem állt el, a nőgyógyász szerint előfordulhat, hogy egész hónap alatt vérezni fogok. De ha közben abba hagyom, akkor megvonásos vérzés fog jelentkezni, így inkább szedjem tovább. Pár napja viszont depis is vagyok, mivel más okom nincs rá, így gondolom ez is a fogamzásgátló számlájára írható. Tapasztalatokat várnék, hogy a tovább szedésével elmúlik-e ez, vagy inkább kérjek másik gyógyszert?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Terhesség alatti menstruáció.Van köztetel olyan akinél volt?
- Ismertek valamilyen praktikát a menstruáció előrébb hozására?
- Az első menstruáció "tragédiája"...
- Egy hónapon belül 3szor volt menstruációm!Ez mit jelent?Mit tehetek?