Óóó Ne izgulj ! Azért fogod igy fel mert nő vagy érzékeny . törékeny , lelki világod nem tudja megemészteni :) Ne gondolj roszra és ne aggódj bármi történik ott a társad melleted lesz ! Fogd fel kicsit lazábban ezt a stressz nem való semmire ;)
Bár igazad lenne, hogy ilyen egyszerű teherbe esni és megszülni egy babát! Két vetélés után még csak el sem mosolyodtam a vicces kedveden.
Kétségbe esve keresem a párhuzamokat a dolgok között, őrlődöm mert ilyen még nem történt velem. A legrosszabb gondolatom, hogy megint műteni fognak mert valami nincs rendben.
Arra gondoltam,hogy talán van valaki aki hasonló helyzetben van/volt és talán tanácsot vagy reális válaszokat is kaphatok
Minnden bizonnyal terhes vagy !!! lassan gondolkoznod kéne a gyerek felnevelésén és milyen nevet adjatok neki, illetve nekik mert több mint valószínű , hogy ikrek lesznek két lány hosszú hajjal fognak születni. .:) ha egy hete késik akkor egy hete már terhes vagy nincs ezen mit beszélni meg kel szülni és pont :) kellemes babázást :D
tesztelj még egy hét-10 nap múlva, s ha addig semmi, akkor várj még 1-2 hetet, hátha csak egy szimpla kimaradás pl. stressz miatt. Utána érdemes jobban utánanézni, hormonpanellel pl.
a babához vékony ez a méhnyálkahártya az orvos ilyenkor még nem tudja megállapitani a terehességet. kb 1 hét mulva valószinüleg látná de még akkor sem biztos. A teszt jóval elöbb kimutatja minthogy az orvos látná. valószinüleg nincs baba csak késik.
Hát egy hetes késésnél 10 mm endometrium nem tul vastag. Nekem a dokim ovukor nézte és ő mondta h min 8 mm kell legyen a beágyazódáshoz, és koraterhesen is olyan 12-14 mm...szóval ha megvastagodott endometriumot sem lát az nem jó jel...
Egy hete késik a nemvártam, de a tesztjeim negatívak lettek.
Tegnap voltam uh-án az ottani eredményeim 77×44×40 uterus és 10,5mm-es endometrium. A dokinak nem nagyon volt kedve beszélni így nem kaptam semmi választ a kérdéseimre. Ez még lehet terhesség? Vagy már ne számítsak rá?