Egy év alatt kétszer szülni! "sorstársak" ide! (beszélgetés)
Sziasztok...
Bekukkantottam a forumban...nem tartozom ide hiszen 1 kisbabam van de jo volt olvasni benneteket:-)
Egyik gyerekem sem volt tervezve.
Nem vagyok az a tervezgetős típus!:DD
Az első lányom olyan embertől lett ,akire sok sok évvel azelőtt azt mondták az orvosok ,hogy nemzőképtelen.Amire bizonyítékot is adott a jó pár éves házassága ,védekezés és gyerek nélkül.
Így nem is láttam értelmét ,sem a gyógyszernek ,sem más egyéb védekezési módnak.
Kb egy éven belül teherbe estem tőle:))
A második gyermekem ,Samu,ő a tabletták mellett fogant.Beki a kislányom pedig úgy ,hogy még azt sem tudtam ,hogy menstruálok,hogy regenerálódtam,hogy védekeznem kellene,és még szoptattam a Samut.
Szóval így történt:)))
Sziasztok! Nagyon jó hogy indul ez a fórum. Nekünk még csak egy pici fiunk van és a kistesón gondolkozunk, Baló most 1 éves. Szeretnénk még egy babát legalább, csak nagyon félek hogy nem fogok bírni a kettővel. De hozzátok képest az a két év különbség nagyon nagynak tűnik:))) minden elismerésem a tiétek, remélem nem gond ha olvasgatlak benneteket, kis bátorításként. Sajnos a nagyszülők vidéken élnek, nincs fent segítségünk Pesten. Ezért habozunk.Remélem megosztjátok mindenkivel a tapasztalatotokat.
Mesi
ennyire hasonlítanak a kis korkülömbségüek?
Hát igazán tanácsot nem várok az mondjuk nehéz hogy míg a kicsit szoptatom a nagy teljesen be van dilizve bujik hozzám,próbálja magára vonni a figyelmet ha meg nem éri el a célját bíztos kitalál valamit ami hirtelen ugrásra késztet pl leborít,eltör valamit vagy hozza a buborékfújót adja a kezembe szóval ijenkor vicces a helyzet vagy a kicsi veri ki a hisztit ha etetni lássa a nagyobat ijenkor egyszerre kell adjak mind a kettőnek:D
Riki0331 hát nem semmi a születésetek dátuma:) jó bíztos anyukád most már nem látja ojannak a hejzetet mint amikor mind ott voltatok kicsinek én is csak arra fogok emlékezni hogy milyen csodálatos a két kicsi így ilyen pindurkán:) Még szertnék babát na de nem most:D majd 5-10 év mulva ha tehetném nagy családom lenne...mi is öten vagyunk testvérek születések:79 nővérem,81 bátyám,83 én,86 öcsém,88 öcsém és imádjuk egymást:D
A két tündérem közt egyenlőre hatalmas a külömbség pl Gergely kékeszöld szemü nyurga izom gyerek ő tápszeres volt sajnos mert nem akart szopizni.Hunor barna szemü kis husgombóc csak anyatej és melette amit ép a bátyja eszik azt ő is kiköveteli Gergely anyás és nagyapás,Hunor apás Szeretném ha hasonlítanának egymásra persze de most még nagyon is két külön egyéniség.Pl ha a nagy alszik a kicsi ébren és fordítva:D
Szia!
Mi a tesóimmal így születtünk:
1979.03.31.
1980.06.07.
1981.10.01.
anyu sosem panaszkodott.. sőt! azt mondta, hogy újra így csinálná, és nekem is azt ajánlotta, ha több gyereket szeretnék így tegyek.
Kitartás, azért bizti nem lehet könnyű..
Igen,én is ezt éreztem:))
Nem is tudtam elvinni oviba a Samut,meg kellett várnom azt ,hogy a Beki is 3 éves legyen és együtt mentek,egy csoportba.
Aztán volt egy hülye ötletem,hogy az új oviba ,már külön menjenek,szenvedés volt ,úgyhogy végig együtt jártak.
Ha az egyik beteg volt ,a másik sem ment oviba:))
Aztán amikor a Samu már iskolába járt,és a Beki oviban maradt,akkor kezdődött a természetes elválasztódás egymástól:))
De jó ezeket olvasni:)
Gratulálok nektek lányok! Csodálatos anyák vagytok:)
2005. január 18-án született TÓBIÁS.
2006. január 11-én született REBEKA.
Nem volt könnyű, de némi nagyszülői segítséggel boldogultam valahogy. Mára szépen összenőttek, olyan jól játszanak együtt, amíg pl. szoptatom a kis öccsüket, BARNABÁST (2009. február 15.). :-)
Én és a tesóm között is éppen csak meg van az 1 év:)
Sosem panaszkodott anyukám:)
Esetleg segítséget vársz? Tanácsot?
Szia:)
1977.07.07.született a kislányom Márta
1978.06.13. megszületett a kisfam Cirill.
Felnőttek együtt!Pelenkát mostam.Kicsit húzós volt.
Majd 5 évre rá a harmadik András.
Felnőttek.
Egészségesek szépek!Nagyon büszke vagyok rájuk!
Szia:))
Én 2000 szeptember elsején szültem Sámuelt,és 2001 július 27 Rebekát.
...mit is mondhatnék,túl éltem,de piszkosul nehéz volt.:))))
Sziasztok 2008.március 23-án szültem Gergelyt 3400 grammal
2009 március 10-én szültem Hunort 4300 grammal
akad még valaki aki ezt így bevállalta és hogy bírkózik meg a feladattal?
További ajánlott fórumok:
- Csúcsforma 3 hónap alatt - sorstársak kerestetnek
- Egyetem alatt szülni
- Fel lehet készülni egy középfokú angol nyelvvizsgára 2, 5 hónap alatt?
- Ha GYED alatt fogok szülni, mit és mennyit igényelhetek? Hogy jövök ki jobban?
- GYES alatt szülni
- Van két azonos szélességű és magasságú tepsim csak az egyik kétszer olyan hosszú. Azonos idő alatt sül meg bennük a tészta?