Egy bolti eladó lánnyal/kasszással mennyire általános dolog hogy flörtölnek a pasik? (beszélgetés)
Az egy másik srác volt akitől megijedtem mert túl erőszakos volt.
Ez a srác aki tetszik most már nekem is, ő nem hívott randira még. Csak bókolgat meg ilyesmi.
Barni, megkérdezhetem hány éves vagy? 20 alatt? Mégis, miből értenél, ha odamenne valaki hozzád és egyenesen a tárgyra térne?
De hát már megtette és akkor az volt a gond, hogy "nem tetszik". Hát akkor ez van. Aki meg tetszene, afelé te nem lépsz. Nem vagy kicsit rátarti, nem tartod kicsit sokra magad?
Ha valaki egyenesen a tárgyra tér, akkor már pszichopata. Remek. :) Nekem nagyon az az érzésem, hogy ez vihar egy pohár vízben és te csak a bolondját járatod a sráccal. Mert ki szereti a visszautasítást? Te meg, már elnézést a vulgaritásért, nem lehetsz annyira hülye, hogy a nyilvánvalót ne vedd észre, hacsak nem szeretsz játszadozni. Ez esetben viszont csak ajánlani tudom a szerencsétlen srácnak, lépjen le mihamarabb, mielőtt ő is megkapja a pszichopata jelzőt.
Tegnap megint bent volt nálam. Aranyos volt, kedves, azt mondta hogy: hát te mikor vagy műszakban? Mondtam hogy mikor, erre mondta hogy már hiányoztál hogy múlthét óta nem láttalak.
És tényleg nem voltam, feltűnt neki.
Buta ember azzal is dicsekszik amije nincs, az okos arról is hallgat amije van, mert nem fontos számára, hogy az alapján ítéljék meg.
Amit meg kell magyarázni régen rossz. Tényleg megmosolyogtattál, de nem ez a mosoly a szánalom mosolya.
Most dicsekszel:)
Na, nem baj, de tudj bánni a bókokkal! És értsd őket:)
Nagyon örülök hogy "rengetegen" vagyunk akik nem csak hisszük hanem tudjuk hogy kötelező egy-két kedves szót szólni még a csúnyácska csajoknak is.
A pszichológia az egy tudomány, ennek a tudománynak a birtokába tudom előre hogy kinek mit kell mondanom ahhoz hogy kedves legyen,és mosolyogjon.Minden embernek le lehet olvasni az arcáról vagy az írásából meg lehet állapítani a pszichológiai profilját, de ennek a tudásnak a megszerzéséhez nagyon sokat kell tanulni,és gyakorolni!Egyszer majd neked is lesznek pozitív élményeid ,és akkor szebbnek látod a világot!?
Hát egyszer volt egy másik srác, na meg már túlzás volt :D
Bejött kérte amit akart, kifizette, köszi-köszi erre ott hagyott nekem vagy 100 valamennyi borravalót. Mondom köszönöm stb. Kiment. Erre pár másodperc múlva jön vissza hogy "Nálad szebb eladólánynal még nem találkoztam, szeretném megkérdezni hogy ráérnél-e meginni velem egy kávét. Vagy van barátod esetleg?" mondom van barátom (nem tetszett na) erre azt mondja "Az sem érdekel ha van barátod mert nagyon-nagyon tetszel látszik rajtad hogy egy kedves aranyos lány vagy és még szép is. De mondom van barátom szóval nem. Aztán azt mondja "De én nem akarok a barátod helyébe lépni, attól hogy kávézol velem egyet nem történik semmi és a barátodnak sem kell megtudnia" Mondom nem, nem, tényleg nem. Na és már kb könyörgött a végére. De nagyon gáz volt. Azt hittem valami pszichopata....
MIért Te honnan tudod???
Fórumkérdésre válaszoltam.
jaj ne már :DDD
döntsd el, érdekel-e a srác, ha igen, akkor találkozz vele. pont.
Nem, régóta nincs már meg. Hosszú történet...
De mi ebben az utalás hogy találkozna velem? Én tényleg nem tudok a sorok között olvasni. Ez a "volna kedved ott dolgozni ahol én mert akkor gyakrabban láthatnálak?" én ezt csak poénnak vettem, ilyen általános hülyülős szövegnek.
További ajánlott fórumok:
- Pofátlan buktatás általános iskolában
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- Csevegjünk az általános iskolásokról!
- Ápolónők 8 általánossal? Mit szóltok?
- Miért ilyen nehéz állást találni 8 általánossal?
- Az megalázás, ha egy diplomásra olyan munkakört bíznak, amit előtte egy 8 általánost végzett feladata volt?