Egészséges életmód/fogyjunk együtt 2014.08.18-tól.. (beszélgetős fórum)
Hát erre a hétvégére nem leszek büszke.
Szülinapom volt és el lettem kényeztetve minden jóval, bevallom pár szabályt meg is szegtem.
Viszont! Szorgalmasan tornázok, főként Rubint Réka edzéseire. Ezt a jó szokásom szeretném megtartani, illetve az étkezésem visszazökkenteni a helyes kerékvágásba mert a kis tortának, kis szelet kenyérkének, kis pohár cukros üdítőnek nincs helye az életemben!
Bűnöztem... munka után még orvoshoz kellett mennem. Már annyira de annyira éhes voltam, nem bírtam kivárni míg hazaérek vettem 3 db tökmagos pogit a Fornettisnél (ez nem az a nagyon apró pogácsa, attól kicsit nagyobb).
A honlapjukon fenn van a termékeke összetevője.. 580 kalória!!!! 62g ch! Abban a pár szem pogácsában, az eszem eldobom!
Köszönöm szépen! Már fél éve húzom-halasztom a dolgot a fogaim meg közben kezdenek vándorolni (még nem csúnya de ha nem cselekszem az lesz).
A fogpótlás sem egy egyszerű menet..kitalálhatnának már valami bogyót amitől új fogaink nőnek:)
sziasztok!
Igen, köszönjük, meggyógyult! Sajnos csak este tudjuk elhozni, apa későn jön haza a munkából és csak utána...
Az nem jó, drukkolok, hogy minden könnyen menjen. Én a terhességem előtt csináltattam meg, most olyan boldog vagyok: voltam kontrollra és minden fogam rendben van. :)
Jaj, Mollyy... Drukkolok, hogy könnyebben "túléld"!!!
Nekem is esedékes lenne egy látogatás a fogorvosnál, de még nem döntöttem.
Mindenképpen valamiféle fogpótlás lesz szükséges. A helyi fogorvosban kevésbé bízom, de nála nincs is röntgen, ezért eleve beküld a városi rendelőbe.
Ha már úgyis oda kell menni, ott is kezdhetem eleve. Nem tudom, valahogyan ki kellene deríteni, melyik a biztonságos és olcsóbb megoldás.
Jó reggelt!
Na meggyógyult a leánykád?:)
Mindenesetre akkor ma már vele leszel :)
Képzeljétek nekem most egy hónapon belül esedékes legalább az egyik alsó bölcsességfogam kiműtése (fekszenek az ínyemben a szemétládák és nyomják össze a fogsorom). Ha azon túlesem 1-2 hétig kényszeres fogyókúra, ráadásul olyan szájzáram szokott lenni fogorvos után... a súlyom tuti káosz lesz. Na meg persze félek mint az állat alapból a procedúra miatt is :(
Nem muszáj pont hasra és fenékre gyúrni. Úgyis onnan meg le utoljára. Lehet bárhová is gyúrni, ami vidám és örömmel végzed, aztán majd lemegy a felesleg mindenhonnan.
Persze elérheted azt is, hogy hájacska takarja a hasizmot.
Köszönjük, babócát elvitték a szüleim, azt mondták, hogy végig aludta az éjszakát, tehát jobban van. :)
Főleg az éjszaka, mert nem hiszem, hogy a pizsomád több mint egy kiló. :)
Igen igen, végül is 52 kg-ig akarok lemenni maximum, az alá nem. Mindig 52-nél éreztem magam pont jónak:)
Most az utóbbi két este próbálkoztam itthoni tornával netes videókra (főként has+fenékre gyúrókra). Nem sok, de kezdésnek talán ok :)
Ti hogy vagytok?
Hű, ez ismerős szöveg. :D
Gratulálok! Gyorsan elszaladtam és megnéztem a naplódban a magasságod, lehet nem is fogynod kellene, hanem formásodni?
Sziasztok!
Nem tudom miért ijesztem meg a mérlegeket, mire tegnap este megérkeztem anyumékhoz az itteni is lemerült:D Mostanra sikerült elemet cserélni benne ezért este fél8-kor álltam rá. (Persze reggel ismétlek)
Egy hónapja reggel ruha nélkül 54,5 kg voltam, most este pizsiben 54,4 szóval boldogság van:)))
Persze megkaptam az itthoniaktól, hogy hülyeség ez az életmódváltásom, és csak ok nélkül kínzom magam. Nem valami motiváló környezet:( Nagymamám szerint egyenesen bele fogok halni hogy nem eszem kenyeret....
Szerencsére párom támogatóbb.
Ezzel kicsit én is így vagyok!
De nem látja senki, fürdőzni sem szoktam menni.
Az öltözködéssel meg jól el lehet már takarni, nem annyira nagy.
Két kiló már lemegy az edzések váltogatásával is! És persze az étrend megtartásával.
A derékról a háj az oldalra hajlításokkal fog elindulni. Nem én találtam ki, de bevált mások tanácsai alapján.
Az elején (mikor elkezdtem az egész változtatást augusztusban) valahogy 1250 kcal jött ki. Szóval egész sokáig 1300 körül ettem.
Aztán pár hete újraszámoltam, és kiderült hogy 1370 az alapanyagcserém és így sokáig hülyeséget csináltam. (165 cm vagyok) Szóval onnantól 1400 akármennyi körülre feltornáztam a bevitelt de ez olyan jól sikerült hogy van most már 1500 is bőven. A keretem 1600-nak írtam be.
De ez biztató, hogy nálad még belefért az 1600:))
Nekem az is jó, ha annyi maradok mint voltam, -2 kiló van még az álomsúlyig:)
Nem leszel kiakadva, az 1300 nem tudom, hogy jött ki.
Nem hiszem, hogy alacsonyabb lennél nálam. (150 cm, reggel!) És így a fogyási keretem 1600 körül volt, 74 kg-val.
Állítani kellene a napi kereten, de jól beállítva.
A módosítás körül lehet kis hízás is, de utána megindul egyenletesen lefele. :D
Igen, sajnos...
Az a baj, hogy még a sétálgatásnál is rossz rálépni, nem csak akkor ha kifejezetten erőltetve van. Jól megszívtam vele. Fél évig heti 4-5-ször jártam aerobikra, és most 3 hónapja semmi és hiányzik:(
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- 2012. június 18-tól fogyjunk együtt! Ki tart velem?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Fogyás az egészségért! Motiváljuk egymást, kezdjük február 14-én!
- C9 diéta együtt. Fogyjunk, szépüljünk, legyünk egészségesek!
- Szerintetek a búzafűlé, vagy a kefír (házi, gombából készült) jobb az egészségem helyreállításra? Esetleg a kettő együtt?