Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Egészben sült csukafej?? fórum

Egészben sült csukafej?? (beszélgetés)


17. Bless the child (válaszként erre: 13. - Andi6020)
2020. nov. 24. 07:10
Még rágódik rajta
16. Sanyo2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. nov. 24. 05:55
Persze,hogy hosszú,mivel kacsacsőrszerű feje van.Az öt centi törzset vágd le.A fejet meg vágd ki.Jó messzire,hogy ne érezd a szagát.Esetleg halászlében halalaplének,de semmi másra nem jó.
15. NomNom
2020. nov. 19. 21:31
Hu de rosszul hangzik ez. 🥴
2020. nov. 19. 21:20
Egy hal fejèn nem sok ennivaló van.
2020. nov. 19. 21:09
Jól karbantartott fórum ez is.
12. Napsugár8 (válaszként erre: 9. - Selena78)
2020. nov. 19. 14:23
Hogy még a macskának sem kell??? :))
2020. nov. 19. 13:59
Még sosem hallottam arról, hogy bármelyik hal fejét külön felhasználják. Hallébe az íze és a sűrűsége miatt használják, ha egészben sütik akkor a látvány miatt, de nem hallottam még, hogy el is fogyasztanák.
2020. nov. 19. 12:53
Hal fejét megsütni? Hát te tudod, nekem biztos nem lenne hozzá gusztusom
9. selena78 (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2020. nov. 19. 12:29

Az enyém is nagyon örült neki.:)


Pedig én nem adtam oda a macseknek, hanem több rétegben becsomagolva betettem a szemetes zsákba. Zuhogott az eső, ezért a zsákot nem vittem le a kukához, kitettem a teraszra. Aztán persze elfeledkeztem róla.


A cicc meg "kihalászta", hogy stílusos legyek. Pontosabban kirágta, kicsomagolta, és végigpofozta a teraszon, aztán le a lépcsőn, végig a járdán, ameddig elvesztette valahol a hortenzia bokrok között. Napokkal később találtam meg, enni nem evett belőle, de én jó ideig szenvedtem, ameddig megszabadultam a halszagtól. Csak annak örültem, hogy nem hozta be a házba, és dugta el, mondjuk, a takarók között.


Bocs az offért, de nem tudtam megállni.

8. df1e1c376c (válaszként erre: 7. - Napsugár8)
2020. nov. 19. 11:58
A D vitamin miatt adták.
7. Napsugár8 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. nov. 19. 11:34

Nagyon fiatalka lehetsz, ha gyerek korodban nem etettek veled csukamáj olajat. Nem is tudom, talán torokfájásra???

Valami borzalmas íze van, a csuka végtelen hájas, olajos, soha nem raktuk bele a halászlébe.

Max. felszelve, alaposan átsütve, ma talán inkább csak a "saját zsírjában" sütném... de a szaga sem az igazi... hidd el nekem, ismerem a halakat, inkább add a macskának! Még egy közönséges zsíros kenyeret is jobb ízűen ennék meg, mint a csukát. Persze ízlés dolga.

6. Alessandro (válaszként erre: 5. - Andi6020)
2020. nov. 19. 11:20
Nem is neked írtam. A válaszomból viszont eldönthető, hogy ha szereti a nagyon markáns ízű szálkás halat, hát egye. Én biztos, hogy csak az általam leírt módon készíteném el. Pláne nem egészben sütve.
5. andi6020 (válaszként erre: 4. - Alessandro)
2020. nov. 19. 11:00
Nem ez volt a kérdés.
4. Alessandro (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. nov. 19. 10:56
A csukának nagyon erős halíze van, ezért sem szeretik sokan. Ráadásul rendkívül szálkás hal. Persze azért bele lehet főzni a halászlé alapba, a többi hal fejével, "fülével-farkával" együtt. Azután át kell passzírozni., hogy ne maradjon benne szálka.
2020. nov. 19. 10:40
Amúgy macskád nincs? Biztos örülne neki.
2. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2020. nov. 19. 10:34

Bőr meg 2 db szem.

Jó étvágyat!

2020. nov. 19. 10:20
Ha megsütöm egyben a fejét arról van olyan rész amit lelehet enni? Van hozzá egy 5 cm hosszú törzs darab is. Nem szeretnék most halászlét készíteni belőle. Elég nagy fej. KB 15-20 cm hosszú.

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook