Egészben sült csukafej?? (beszélgetős fórum)
Az enyém is nagyon örült neki.:)
Pedig én nem adtam oda a macseknek, hanem több rétegben becsomagolva betettem a szemetes zsákba. Zuhogott az eső, ezért a zsákot nem vittem le a kukához, kitettem a teraszra. Aztán persze elfeledkeztem róla.
A cicc meg "kihalászta", hogy stílusos legyek. Pontosabban kirágta, kicsomagolta, és végigpofozta a teraszon, aztán le a lépcsőn, végig a járdán, ameddig elvesztette valahol a hortenzia bokrok között. Napokkal később találtam meg, enni nem evett belőle, de én jó ideig szenvedtem, ameddig megszabadultam a halszagtól. Csak annak örültem, hogy nem hozta be a házba, és dugta el, mondjuk, a takarók között.
Bocs az offért, de nem tudtam megállni.
Nagyon fiatalka lehetsz, ha gyerek korodban nem etettek veled csukamáj olajat. Nem is tudom, talán torokfájásra???
Valami borzalmas íze van, a csuka végtelen hájas, olajos, soha nem raktuk bele a halászlébe.
Max. felszelve, alaposan átsütve, ma talán inkább csak a "saját zsírjában" sütném... de a szaga sem az igazi... hidd el nekem, ismerem a halakat, inkább add a macskának! Még egy közönséges zsíros kenyeret is jobb ízűen ennék meg, mint a csukát. Persze ízlés dolga.
Bőr meg 2 db szem.
Jó étvágyat!
További ajánlott fórumok:
- Van bármi értelme pszichoterápiára járni (horror pénzért), ha eleve az egészben nem hiszek?
- Egészben sült csirke
- Nem tudnátok olyan oldalakat ajánlani, ahol be tudnám írni a horror/thriller témájú novelláimat egészben?
- Székrekedéskor a lenmagot hogy érdemes fogyasztani? Egészben vagy darált formában?
- Hol lehet megnézni, milyen rendelet szabályozza, hogy milyen felvágottat lehet szeletben megvenni vagy egészben is?
- Egészben sült süllő recepteket szeretnék!