Hol lehet megnézni, milyen rendelet szabályozza, hogy milyen felvágottat lehet szeletben megvenni vagy egészben is? (tudásbázis kérdés)
Szerintem sincs ilyen rendelet.
Inkább arra gondolok, hogy az üzletek nem rendelnek rúdban, inkább többféle fajtából kevesebbet, így nagyobb az esélye, hogy nem ott jár le egy-egy termék szavatossági ideje.
Ezt eppen tudom.
Nincs a pirciozasra semmi.
Ez eladasi "politka". Ha valaki csak pilangotlra vagy ugy veszed meg, vagy sehogy.
Nem kenyer meg hus jegyert megyunk.
Ilyenkor hívd a felettesét. :)
Kedvesen tudakold meg, hogy miért nem kaphatsz egészben.
Nincs ilyen rendelet szerintem. :)
Szerintem is.
De nem látsz már a pultban rudakat, max. lecsókolbászt, kenőmájat.
Van ilyen?
Szerintem bolttól függ...gyakran vásároltam be egy néninek, ő mindig egyben szerette volna az oladzt, vadászt. Egy ideig nem is volt gond, aztán elkezdték hátultól tálcán, fóliázva a szeleteltet kihordani. Azt mondták, ők is így kapják.
Kisebb üzletben még meg lehet próbálni.
További ajánlott fórumok:
- A 15 éves lányom hazaállított 3 lyukkal a fülében. Ezeket a "szakembereket" nem szabályozza semmi? Pl. szülői engedély, vagy valami más?
- Szerinted mi történne az abortusz ilyesfajta szabályozása esetén?
- Szerintetek értelmes dolog lenne az alkoholfogyasztást szabályozni?
- Hangfelvételnek ez esetben mi a jogi szabályozása?
- Ha szeletelve veszek felvágottat, rendszeresen belevágják a végét. Van erre valami szabály, hogy hány deka alatt nem lehet beletenni?
- Általános isk, dolgozat. Van olyan törvény, ami szabályozza hogy a gyereknek vagy a szülőnek joga van megnézni?