Ebook olvasó: Kindle vagy Wayteq Digi Book? (tudásbázis)
Sziasztok! Nem indítok új topicot, először megpróbálom itt, hátha tud valaki segíteni. Újdonsült Kindle tulajdonos vagyok, szóval még kezdő... :)
PC-ről átmásoltam az olvasóra egy .prc formátumú könyvet, de nem látja a file-t a Kindle. Mi lehet ennek az oka?
hát, pont olyan, mint egy könyv. ha azt tudod olvasni sötétben, ezt is.. de amúgy nem olvasható sötétben. viszont én most rendeltem hiperszuper világítós tokot hozzá az ebay-en, remélem, ha a héten nem is, de hétfőre itt lesz, tegnap adták fel.
:D
Fogalmam sincs, biztos. Én az elsőt majd egy éve vettem, használtam, akkor már nem volt rá garancia, de semmi baja nincs.
Hogy itthon hogy működik, nem tudom. Egyik ismerős vett, elejtette. Megírta az amazonnak, tök őszintén, hogy leejtette, eltörte. Mondták neki, hogy vegyen egy újat, a másikat küldje vissza, és jóváírják neki az új árát. Ez meg is történt, teljesen korrekten.
na, itt van. itt bármilyen formátumra átrak bármit.
Én sem szeretem a pdf-et,jobb a txt, én azt szeretem, bár tegnap a kindle formátumra konvertáltam két könyvet, az jobb, mint a txt.
mindjárt megnézem, melyik oldalon..
kb bármilyen formátumot át lehet konvertálni pillanatok alatt a neten, online. Én sosem konvertáltam az amazon oldalán. Van a gépemen vagy 10 ezer könyv, ha kell valami, átkonvertálom valami oldalon, (gugliba beírom, hogy pl word to txt, vagy bármi, és már adja is ki az online konvertáló oldalt), aztán rakom át a kindle-re.
amúgy egy rakat formátumot olvas a kindle is.
Már a 2. kindle-t vettem két hete. Van egy keyboardom, meg egy 4-esem. A keyboard nagyobb, az lett a férjemé. Le nem cserélném semmire. Sztem a paperwhite annyiban jobb, hogy éjjel tudsz olvasni, de ugye, ha gyújtasz lámpát akkor is tudsz, szóval nekem nem éri meg annyival többet adni érte. Én sosem cserélném le semmi másra.
Ja, a reklámossal sincs gond, olvasás közben nem látod, csak kikapcsolás után jelenik meg. Amúgy netezni nem egy álom vele, de ha más nincs, megteszi mondjuk hírolvasásra. amúgy szívás.
Nekem két éve Kindle van,az most nálunk az egyik legolcsóbb. Én nagyon szeretem, semmi baja. Szeretném majd paperwhite-ra cserélni, de csak a világítás miatt.
Én csak ajánlani tudom a Kindle-t.:-) Bármelyiket is veszed.
én is tervezem, de csak a kindle paperwhite-jában gondolkodom, és reklámmentest még nem forgalmaznak itthon, a reklámos is drága, de nagyon érlelődik a gondolat, hogy már nem érdekel, csak legyen végre e-book olvasóm:)
én akárkivel beszélek, és e-bookot (is) olvas kindle-je van, nagyon dicsérik
Szeretnék venni egy ebook olvasót, kérlek, segítsetek dönteni. E kettő között vacillálok, de más is érdekel, amennyiben 30 ezer alatt van. Szempontjaim:
- E-Ink-es kijelzője legyen
- sok formátumot játsszon le (nemigen akarok szórakozni konvertálással, ha nem muszáj)
-ára
- garanciás legyen
A fenti két készüléket találtam, első olvasásra a Wayteq tűnik jobbnak ár-érték szempontjából, de annyira mondják, hogy a Kindle a legjobb. Nem akarok csak egy nevet megfizetni, jó lenne nekem a kevésbé ismert márka. Viszont valahol azt olvastam, hogy hiába egyforma elvileg a két készülék kijelzője, a Kindle-é sokkal szebb/olvashatóbb. Ez igaz?
Nem vagyok pesti, és a közelben még csak nem is árulnak ilyet boltban, netről rendelném meg, nem tudom megnézni élőben őket. És nem, nem akarok tabletet venni, mondván az jobban megéri, ugyanis én tényleg olvasni szeretnék vele, és nem akarom, hogy kifolyjon a szemem egy LCD-s monitortól.
Köszi a segítséget előre is!
További ajánlott fórumok:
- Könyvajánló: ezt olvastam és ajánlom, mert...
- Erről jut eszembe...(fórum napló olvasóknak)
- E-book olvasók közül (Kindle vagy más típusú) melyiket érdemes vásárolni? Max. 25.000-30.000 Ft-ig
- Az Amazon Kindle 5 e-book olvasó reklámmentes?
- Kindle ebook elromlott
- Amazon Kindle 6 e-book olvasóról mi a véleményed, tapasztalatod?