E-book olvasók közül (Kindle vagy más típusú) melyiket érdemes vásárolni? Max. 25.000-30.000 Ft-ig (tudásbázis)
Persze, biztosan jó készülék, bár én idegenkedem az érintőképernyőtől, de vannak, akik meg épp azt szeretik.
A háttérvilágítás nem fog hiányozni szerintem, esetleg lámpás tokkal is veheted (bár talán az meríti az aksit). Te tudod, hogy szoktál-e félhomályban, vagy sötétben olvasni.
Persze, hogy fel lehet tenni maszekot is.
Ha doc-ban van a file, elkuldod szepen a kindle altal meghatarozott mailcimedre csatoltan, es az olvaso altal ismert formatumba konvertalt file-ok szepen automatikusan letoltodnek az olvasora. Ezert kell a wifi. En speciel meg egy konyvet se toltottem fel kabelen keresztul.
Buta vagyok! Erre a kütyüre maszek könyveket is fel lehet tenni, vagy csak boltit.
Van gépemen egy csomó. Gond nélkül feltölthetem arra is?
Köszönöm
ajánlom pl. ezt az oldalt, itt sokfélét megnézhetsz, és sok véleményt is olvashatsz a vásárlóktól, illetve összehasonlíthatsz típusokat:
nekem pl. több éves olvasóm van, így az újakkal nem vagyok képben. az én szempontom a vásárlásnál akkor főleg az volt, hogy max. 25 ezret szántam rá. tapasztalatom, hogy háttérvilágítás nélkül is kiválóan lehet olvasni lámpa mellett. könnyedén lehet úgy tartani, hogy ne tükröződjön. wifi ugyan van az enyémben, de azt sosem használtam. gyorsabb és egyszerűbb a mobil. de szerintem most már mindegyikben van wifi.
ha most vennék, az érintőképernyős változatokat biztosan megnézném, mert a billentyűzetnél milliószor gyorsabb és kényelmesebb lehet a használata.
Ha nincs hattervilagitas akkor olyan mint egy konyv,ameddig azt tudod olvasni az ebook olvasot is tudod.
De szurkuletben konyvet sen ajanlott olvasni mert rontja a szemet
Szerintem praktikus, ha van. Nekem nincs, de hianyolom. Olvashatsz kis olvasolampaval is, de bizonyos szogbol tukrozodik a felulet (megiscsak muanyag), eleg zavaro.
Persze hattervilagitassal hamarabb merul az aksi.
A WIFI meg kotelezo, anelkul semmikepp se vegyel!
Nekem is Kindle olvasom van, elegedett vagyok vele.
Ez persze nem jelenti azt, hogy mas olvasok ne lennenek jok.
Kindle,egyertelmu
Nekem paperwhite2 van, beepitett hattervilagitassal ami a sotetben levo olvasast is lehetove teszi,jol beallitva kellemes a szemneknes mast nem zavarok cele
Igaz, az ara 40 felett van,legalabbis a wifis,ami szinten nagyon hasznos...
még valamit. tokot érdemes hozzá venni. védi is, és olvasni is kényelmesebb.
nekem ez a kis egyszerű van, a célnak jól megfelel.
kindle. nekem 3 éve van meg, napi szinten használom, kutya baja. azóta azt hiszem, nem is vettem papír alapú könyvet a kezembe. kényelmes, egyszerű, utazni, nyaralni is ideális. szemkímélő olvasni, jó kis cucc.
az enyémre állítólag kb. 3000 könyv férne rá, most 500 körül van, és még van rajta bőven hely.
E-book olvasók közül (Kindle vagy más típusú) melyiket érdemes vásárolni?
Max. 25.000-30.000 Ft-ig