Ebéd elvitelre fizikai munkát végzőnek (beszélgetés)
4. 3b1a5ec920
2013. jún. 5. 17:53
Amik nem romlanak meg gyorsan: sult-rantott-toltott hus, fasirt, melle savanyu, gyumolcs, pogacsa.
3. f758a7200f (válaszként erre: 1. - Csigabaga)
2013. jún. 5. 17:10
Apum (fizikai munkat vegzett)mindig magaval vitte az ebedet es megmelegiteni sem tudta de neki a legtaplalobb dolog mindig a huvelyesekbol keszult fozelek, hus feltettel es hidegen is megette.
Nem tudom, a parod mennyire szereti a hideg babfozeleket de sztem igy nyaron varialhatsz vele, hogy salatakent keszited el oket pl lencsesali, babsali, es hozza hideg huskenyer vagy fasirt.
Es csirkemellet felszeletetlve hidegen olyan mint a felvagott, vagy tonhalas salata, tonhalas szendvics, tojassalata nekem ilyenek jutnak az eszembe, ami hideg es taplalo:)
2. Cessi
2013. jún. 5. 17:03
Megtudja melegíteni?
1. csigabaga
2013. jún. 5. 16:38
Igyekszem nap mint nap tápanyagban, fehérjében gazdag ételt főzni, csomagolni a kis Szerelmemnek, de már ötlet hiányában vagyok.
Előny, ha nem túl drága és nem nagyon macerás..
További ajánlott fórumok:
- A fizikai munkát végzők miért maradnak örök prolik egyes emberek szemében?
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért?
- Hányadik hétig dolgoztál terhesen, fizikai munkát?
- Mennyi kalóriát kell bevinni annak, aki kemény fizikai munkát végez?
- Mennyi lehet kb. a minimális nyugdíja annak, aki 30 éven át fizikai munkát végzett?