Dr. Szeberényi Zsolt nőgyógyászt ismeri valaki Békéscsabán? (tudásbázis)
sziasztok
meg tudná valaki mondani hol van neki a magán rendelése?
előre is köszi a választ
A doktor bácsi sajnos mostanába ilyen morci, pedig régen nagyon kedves és figyelmes volt.
Engem is nagyon megszidott most mielőtt hazabocsájtott a kórházból:( pedig csak kérdeztem .....
De szakmailag a legjobb!!! nagyon nagy tudása van sokfelől járnak hozzá határon kívülről is!! mindenkinek csak ajánlani tudom aki elbírja viselni a szélsőséges stílusát:)
Köszönöm az infót :)
Már megvolt az UH. Igen ,érzékeny lélek vagyok én is :) de most mikor voltam nála sokkal közlékenyebb és barátságosabb volt.
UH rendelés helye: a Radilogián az Új szárny 1. emeletén a Mammographiás
várónál. (126-os szoba)
Valaki jár mostanában a doktorúrhoz vagy van tapasztalata? ELőször voltam nála, párommal együtt, kivizsgálások sorát kezdjük el, mert már nagyon rétóga próbálkozunk. A dokibácsi mindig ilyen komoly? :) Jó mégiscsak egy szaktekintély, és orvos ugye, de nagyon morcnak tűnik. Vizsgálatkor viszont nagyon figyelmes volt. És a lényeg ,hogy egyből belecsapunk a lecsóba és máris látom , tudom mi következik és célirányosan máris megmondta mi a teendő. Tehát végülis ez a lényeg.
Amitől kicsit para vagyok az a HSG. Régen volt már nekem külföldön és nem altattak csak én vettem be gyógyszert, sima ügy volt örültem ,hogy túl voltam rajta ,de most megint előtte állva, hááát izgulok. Itt Békéscsabán hogy csinálják? Esetleg altatnak?
Sziasztok!
Szeretnék Szeberényi doktor úrhoz elmenni magánrendelésre. Meg tudnátok adni a telefonszámát, ahol be lehet jelentkezni, illetve hol rendel ő Békéscsabán? Mennyibe kerül egy vizsgálat, és kb mennyi időn belül kapnék időpontot hozzá?
Kedves Erika :)
Nem gondoltam ilyesmire :) hanem hogy letezik e kulon szoba amiert fizetni kell ahol a csaladtagok ott maradhatnak ejszakara!
Kedves Bbea94!
Biztos nem lehet bent a férjed, gondolj arra,hogy a másik betegtársad aki éppen ugyanazon megy keresztül,mint Te mennyire zavarná egy idegen jelenléte, gondolom TE sem szeretnéd, ha egy idegen férfi lebzselne a szobában a műtéted után.
További ajánlott fórumok:
- Ki ismeri Dr. Szabó István nőgyógyászt a II. női Klinikán?
- Dr Szeberényi Zsolt Békéscsaba, ki jár jozzá még közülünk?
- Tud valaki egy jó nőgyógyászt(lehetőleg nőt) Békéscsaba/Gyula környékén?
- Dr. Szeberényi Zsolt nőgyógyász - Békéscsaba
- Jó, megbízható nőgyógyászt keresek Békéscsabán vagy Gyulán! Tud valaki ajánlani?
- Ismeri valaki dr. Tóth Attila nőgyógyászt Békéscsabán?