"Dr Steinberger 5 napos fittness program"-ról vélemény? (beszélgetős fórum)
Sziasztok!
Én holnap kezdem a kúrát, kíváncsian várom hogy fogom bírni :)
köszi a pozitiv hozzá állást!
Igazad van mindig minden témánál,pláne ha fogyis vagy vannak akik mellette vannak és vannak akik ellene.De ezzel már nem foglalkozom,ezért vannak a fórumok hogy mindenki írja le a véleményét,mégha sajna rosszmájú is némelyik...:)
Nekem van gyümölcs centrifugám,gondolkodtam is rajta hogy magamnak ki préselem a leveket,de volt amit nem tudtam volna elő állitani.Meg hát ezek állitólag bio levek is.
De nem bántam meg hogy meg vettem,nagyon fincsik és tényleg már most a 3.nap után is érzem hogy energiával tölt fel.Láttam a filmet nagyon tetszett és én is gondolkodtam ha ezt végig csinálom utána bele vágok a lébőjt kurának,nem tudom hány napig lesz kitartásom,de...:)))Hajrá drukkolok Neked is!:)))
Lesznek mindig ellene, és mellette is.
Mellette vagyok, megcsináltam, nem akartam pancsolni a levekkel, még nem volt gyümölcscentrifugám. Kifizettem, megittam, fogytam vele 3 kg-ot, és utána rengeteg energiám volt. HAjrá, meg tudod csinálni, szuper az eredmény!!! Most már van gyümölcscentrifugám, így már magam facsarom, most én a Joe Cross féle lébőjt kúrát kezdem holnap 60 napig!!! Éljenek a friss levek!!!
Szia:) Méregteleníteni nem igazán fog, de kicsit tehermentesíti a szervezeted:)
Kibírható, én azt hittem szédelegni fogok az éhségtől, de szerencsére jól átvészeltem:)
Hajrá, sok sikert!
ööö...drágán nem enni semmit....hogy nekem ez miért nem jutott eszembe. Már gazdag lennék.
Bocsi.
Én nem tudom, kell-e egyáltalán méregteleníteni.
Dr.Zacher Gábor ellenzi, szerinte a szervezetben nincs semmi, ami mérgező lenne alapesetben.
A léböjt hatásos lehet, de talán a mostanában divatos zöld turmix egészségesebb.
Ezeknek a leveknek a zömét otthon simán elő lehet állítani szinte ingyen, sőt a zöld búzafű-lé is olcsón előállítható, ha csíráztat az ember búzamagokat.(Hogy mitől koktél az, ami a csomagban van, azt nem tudni.)
Az ötlet nem rossz, de még zseniálisabb a meggazdagodás szempontjából így árulni, az ingyen is adható tanács helyett.
Bízom benne, hogy az öt napos böjtölés nem okoz bajt Nálad, és úgymond, jól jössz ki belőle.
Ez egy 5 napos bio léböjt kúra,most volt a 2.napom.
Nekem nagyon be jött,habár "húzós" az ára,de megéri szerintem,és kezdésnek egy fogyihoz is nagyon jó löketnek tartom hogy ki méregtelenitse a szervezetet nagyjából.:)
De ez csak az én véleményem jó lenne másokat is meghallgatni és tapasztalatokat gyüjteni...
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő kúra 2012. 01. 07.
- 14 napos turmixos, extra fogyókúra program
- Egynapos családi kirándulások, programok gyerekekkel. Mit ajánlanál?
- 5 napos Steinberger léböjt diéta
- Tudtok Kaposváron, vagy környékén bármilyen babás programot vagy klubot, ahol a 21 hónapos fiam jól érezheti magát, és nem mellesleg én is?