5 napos Steinberger léböjt diéta (beszélgetős fórum)
Számomra csak a fehérjemegvonás a drasztikus... minden nap eszek húst, eszek almát uborkát heti többször póré és vöröshagymát, plusz reggeli vitamincsomag Omega3, magnézium, Calcium és C vitamin.
Vajon ha minden nap egyszerű tojásfehérjét megfőzve(sárgáját persze nem) elfogyasztok a rozskenyér mellé azzal bukik az egész?
Magat a kurat ismerem, de nem probaltam :)
Nekem eleg drasztikusnak tunik, de vegulis lehet jo.
Bar inkabb a sport mellett voksolok. Olyan nincs, hgy nem megy le, plane ennyi ido alatt :)
Szia van itt a hoxán Steinbergeres fórum,400 hozzászólással:
Gyógyszertárban dolgozok, elég sokat eladunk ebből a csomagból.Főleg ma sokat vittek. Januári fogadalmak ugyebár ;-)
A igazi fanatikusok,nm eszik meg hozzá az ajánlott kenyeret,szóval csak a lé és sok víz.
Illetve előtte van aki 1 hétig megemeli a fehérjeadagját,hogy a kúra alatt ne bontson a szervezet izmot.
Mert a napi fehérjére szükség van, a szervezet elveszi azt amire szüksége van.
Azt azért tudnod kell,hogy ez nem lesz valós fogyás,csak salakanyag némi izom,és minimális zsír,de az is lehet,hogy szinte semmi zsír,és ha visszatérsz a megszokott táplákozásodhoz visszajön ami lement.
Utána is tartani kell egy ésszerű diétát,ha valóban fogyni akarsz:-)
A döntésem azért erre esett mert részben figyeltem az egészséges táplálkozásra de a téli időszak (süti, szaloncukor, házi beigli) után úgy érzem egy 5 napos léböjt-kúra nem árthat :)
A kúráról itt egy exrarövid folyamatleírás ;)
(persze nem kötelező épp hétfővel kezdeni, de a levek fogyasztása adott)
Sorrend
• Hétfő: zöldbúzafű koktél BIO!
• Kedd: vegyes zöldséglé BIO!
• Szerda: ananászlé (karibi)
• Csütörtök: céklalé BIO!
• Péntek: sárgarépalé BIO!
Napi elosztás
• Reggeli: 1.5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet bio rozsos kenyér
• Tízórai: 1.5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet bio rozsos kenyér
• Ebéd: 1.5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet bio rozsos kenyér
• Uzsonna: 1.5 dl Dr. Steinberger lé + 1 szelet bio rozsos kenyér
• Vacsora: 1.5 dl Dr. Steinberger lé + 2 szelet bio rozsos kenyér
Nincs benne tapasztalatom. Miert pont emellett dontottel?
Sport esetleg?
A 4 kg egyaltalan nem sok, annyi siman lemegy mozgassal is.
Sziasztok!
Kezdő vagyok a diéták terén, a következő hetek valamelyikében kezdem el a Steinberger kúrát, a doboz már megvan az 5 üveggel és arra vagyok kíváncsi hogy hogyan készítsem fel a szervezetem. Például fokozatosan a kezdés közeledtéig kevesebbet egyek vagy álljak rá több víz ivására? Minden tapasztalat és jótanács érdekel! :) 76 kilogramm lettem, 24 éves vagyok célom a szeptemberi 72kg
További ajánlott fórumok:
- Próbálta-e valaki a Dr. Steinberger-féle ötnapos méregtelenítő kúrát?
- 5 napos léböjtkúráról keresek tapasztalatokat
- Dr. Steinberger 5 napos méregtelenítő kúra 2012. 01. 07.
- Dr. Steinberg léböjtkúra vélemények?
- Ki hogy bírta a dr. Steinberger diétát és milyen hatása volt?
- "Dr Steinberger 5 napos fittness program"-ról vélemény?