5 napos léböjtkúráról keresek tapasztalatokat (beszélgetés)
Ma iszom az ananászlét,lassan letelik a 3.nap.
A kávé nagyon hiányzik.
Ez a módszer nekem nem vált be :(
Nem éreztem magam jobban, sőt ....
Szia Kíwa:)
Akkor már hamarosan elfogy a zöldséglé:)
Sziasztok!!!
Asszem én most pont ezt csinálom:-)
Momentán a 2. napnál tartok..
lááájk..
:)
Szia Melcsó:)
Nem tudom ajánlott-e vagy muszáj a rozsos kenyér fogyasztása, de kenyér nélkül én sem bírtam volna...
Lehet az volt a hiba,hogy kevés kenyeret ettem??
Azt nem tartottam be az előírás szerint..:(
Szió!!3 napot csináltam végig az ötből!!!:((
3.nap végén vert a víz,hányingerem volt,szédültem..
De a három nap fantasztikusan jó volt!!Veszek még leveket,3 napot megint megcsinálok nyár elején.A cékla is finom,sőt,a sárgarépa lé is iható!!!
Nekem sajnos csak ennyi sikerült,de nálam már ez is rekordnak számít!!:)
Szia Melcsó, grat:)
Én elteszetoszáskodtam (húúú de jól összehoztam) a kúrát, Húsvét után szerettem volna belefogni, de lehet hogy megcsinálom előtte...
A gugliban keresgéltem (naná hogy kevés sikerrel) hányszor ismételhető egymás után a kúra, de nem sok mindnet találtam:( Egyedül a lúgosításhoz való zöldbúzafűlénél (nem a koktél!) találtam olyat hogy 2 hétig úgy kell fogyasztani, hogy reggelire 1 dl búzafűlé, aztán déltől "normális" étkezés, persze a papírformát betartva... Gondolom itt arra utaltak hogy nem fél disznót lehet bekebelezni tokkal vonóval:D
Egyébként elképzelhető hogy előnyösebb is reggelire meginni bármiféle leveket a jobb felszívódás érdekében...
Sziasztok!!!3.napom!!!Ananászlé,,nyami!!!!Isteni finom!!!Jól érzem magam a bőrömben,és ismét kevesebbet mutat a mérleg!!!80,6!!!Jajjj de jóóóó!!!
Most arra is gondoltam,hogy ha veszek még egy garnitúrát a levekből,lehet azt csinálom,hogy de.szénhidrátmentes étkezés,17 órától levek...
Nagyon félek attól,ha letelik az 5 nap nehogy megtámadjam a hűtőt!!!
Sajnos én esti zabagép vagyok....(
megalájk..
:))
Én első alkalommal enyhe dohány ízét éreztem....))
de lehet valami nem jó nálam ízlelés szempontjából...:)Natur iszom én is,max citromot csavarintok bele.Szeretem.500gramos van nekem,Taragüi Yerba Mate
Amikor frissen vágják a füvet, a levegő illatába szinte beleharapnék:)
Előző életemben nyilván tehén voltam... mondjuk vagyok is akkora:D
Én is ott veszem,és van kilós kiszerelés is.
Ha sokat issza az ember,akkor jóval olcsóbb.:))
Szerintem igazán kellemes fű íze van!:))
(bár én natúrba szoktam nyomni:D)
Iggen!!:)))
Pontosan.
Aki azt mondja a matetól nem tud aludni,akkor vacsorázzon be jól,és próbálja meg újra!:DDDD