Nekem már a léböjtkúra sem müködik?:( (beszélgetés)
Ez egy titkos napló, csak meghívottak olvashatják.
A meghívottak listájához és az olvasásra jelentkezéshez kattints ide! ez a szöveg, ott rákattintasz a kattints ide részre, majd a jelentkezem a titkos napló olvasására :D
bemész az adatlapomba és ott látod a naplómat, és ott tudsz jelentkezni!
ez hülyeség, nekem is mondják néhányan akik akaratgyengék, pedig sokkal jobb lenne ha néha az ember beiktatna ilyet, megkönnyebbülne a szervezet!
dehogy készül ki a gyomor, sőt, hálás lesz, hogy a sok méreg távozik, meg a bőr is!
na ezt nem hagyom ki... tetoválás és még akár lehet belöle valami a kellemeset a hasznossal?!!
hogy tudok oda jelentkezni, szöke kezdö vagyok??
Nekem már rutinból megy ez a kura és nem vagyok éhes, de körülöttem mindenki sokkot akar kapni és csupa negativum, h ez egészségtelen és kikészitem a gyomrom stb.stb.
szia!
elég jól, 7kor majdnem elcsábultam, mert a bátyám virslit kezdett enni, azt meg nagyon szeretem!
nálad mi a helyzet?
amúgy minden rendben! kitartásom jobb lesz mint valaha, mert a tetoválósom a lakásán fogja folytatni a hátam varrását, mert eljött a szalonból, meghitt környezetben, Vecsésen...sose voltam még ott...:) hátha bepróbálkozik, jó lenne, addigra valamilyen formát kell hoznom! :)
Szia...
Na hogy telt a 2. napod? gyakori látogató voltál a Wc-n?
na ezt nem tudom elhinni..Még decemberben voltam bio rezonanciás vizsgálatona (az élet odavitt)azt sem tudtam,h mi az..
Na és ott mondták,h valami nem stimmel a beleimmel vagy sok parazita vagy valami. Akkor gondoltam,h egy ilyen kurára benevezek. még kiélveztem és itt tartok..Számomra érthetelen pedig ápolónőként végeztem amikor még fiatal voltam:)
Az orvosi válasz ugy cseng,h a tea beinditja a hashajtást a sós viz pedig átmos,söt a lerakódásokat is kimossa a bélfalról.. Na nekem nem mos..
De jól néz ki reggel párommal kávézni,Ő a kis presszó kávés csészikével én a fél literes sósvizes csuprommal:)))
nem értem hol akadt el nálam a dolog. Pedig mindenre figyeltem egész életemben csak az normál táplálkozásra nem, amindent amit megkivántam be vele volt az elv....
reggel fél liter sós viz, frissen facsart citrom-juharszirup-cayenne bors-vizböl limonádé napi 6 csésze,este hashajtó tea.és természetesen viz minden mennyiségben....
Még a doktornő aki mondta ezt a kurát is értetlenül fogadta mikor mondtam,h nálam nem történik semmi, akár abba is hagyhatom, de NEM ADOM FEL(la-la-la-la)
amikor először csináltam léböjtöt 10 naposat akkor minden nap volt székletem, semmi se gátolt meg benne, sőt! kötelező jelleggel!
ma is, meg szerintem a következő 9 napban szintén!
miket iszol napi szinten?
Bevallom neked,h amig nem csináltama kurát gyakrabban volt székletem,mint most. De pisilni viszont max fél óráig birom kulünben felrobbannék...nem tudom,h ez jó-e vagy sem, de már nem akarom félbehagyni, amig jól érzem magam nagy baj nem lehet...
Ha kész vgyok az elsö napokban nyers zöldség, aztán gyümölcs, halacska. A legfurább,h ahogy irok róla nem is kivánok semmi kaját sem?!
További ajánlott fórumok:
- A Vatera.hu-ról valaki mesélne nekem? Hogy működik, mindent, részleteket is.
- Sziasztok ! Nekem az lenne a kérdésem, hogy egy energiatakarékos izzó, mely energiaszabályozásra nem alkalmas, miért nem működik így?
- IncrediMailt használ valaki? Nekem napok óta nem működik.
- Csak nekem vagy másnak se működik a myvip-jén a levelezés?
- Tudnátok nekem segíteni, hogy hogyan működik a nőgyógyász megfogadása Veszprémben?
- ZTE Blade-re van hasonló progi, mint a Traffic Monitor Plus (nekem sajnos nem működik)?