Dr. Spock vagy Tracy Hogg? (tudásbázis)
Sziasztok!
Látom, picit korábbi a topik, de most találtam rá a kérdésre. Második kisfiam most 3 hetes, és csak sajnálkozni tudok, hogy nem olvastam Tracy Hogg könyveit már jóval korábban, mert sokkal könnyebb lett volna az élet az első gyerkőcömmel is! Maximálisan ajánlom "A suttogó titkait", mert tapasztalt anyukaként is rengeteg jó ötletet kaptam tőle, sokkal jobban látom, mikor mi a baja a babának, megtanultam, mikor miért sír. Az elsőt óránként etettem, mert azt hittem, mindig az a baja, szegénykémnek pedig azzal többet ártottam, mint használtam. A nagyobbik fiam most 29 hónapos, sajnos a mai napig nem alszik el önállóan, a kicsit pedig már most tudom, hogyan kell megtanítani.
Dr.Spock más területen segít sokat: pl. köldökcsonk-ápolás, mit csinálj, ha lázas a baba stb., szintén nagyon hasznos, nagyon jó, ha ott van a polcon, mert vészhelyzetben lehet rá számítani.
Mira
További ajánlott fórumok:
- Szereted vagy nem szereted?
- Valóban elavultak Dr. Spock elvei?
- Tracy Hogg 4É módszerét használja, kipróbálta már valaki?
- Olvasta/hallgatta valaki Brian Tracy - Főnix szemináriumát? Mi a véleményetek róla?
- Tracy Hogg: A suttogó titkai - hol lehetne beszerezni?
- Hallott már valaki a sztár trénerről, Tracy Andersonról és a diétájáról illetve az edzésprogramjáról?