Tracy Hogg: A suttogó titkai - hol lehetne beszerezni? (tudásbázis kérdés)
Írna valaki nagyvonalakban, hogy milyen elvek, dolgok vannak benne?
előre is köszönöm
Menj fel az Alexandra kiadó online megrendelős oldalára,ott beírod a keresőbe stb.,ha megrendeled másnapra már megkapod.
Azt hiszem most 20% kedvezmény is van rá.(Mikor én vásároltam,akkor volt)
Egyébként nekünk nagyon bevált ez a könyv,de vannak,akik ellene szólnak...sokaknak nem segített.
Én nem olvastam, viszont volt egy védőnőm, aki állandóan abból adott tanácsot. Meg, hogy vegyem meg. De miután folyamatosan csak ő beszélt, h. mikor mit kell csinálnom a gyerekkel, de semmit sem kérdezett, h. a múgy hogy vagyunk... nem nagyon fogadtam meg a tanácsait. Amit a suttogóból idézett az sem tetszett, mert nagyon különbözőek a gyerekek.
Bár biztos szerencsém is volt, hogy nem volt sírós a kisbabám :)
Nekem van suttogó könyvem. Én neten rendeltem, az Alexandra oldalán.
4 hónaposan a lányom még mindig csak az ölemben aludt el. Tracy módszerével 2 hét alatt leszoktattam erről a rosz szokásáról. Tetszenek a módszerei, mert nagyon humánusak. (Nincs azon az elven, hogy hagyjuk sírni a gyereket...)
További ajánlott fórumok:
- Zongorát szeretnék a gyerekeknek, honnan lehetne szerintetek beszerezni?
- Hol lehetne beszerezni, vagy venni két vidra kölyköt? Esetleg egy teknőst? (fajtát nem tudok)
- Honnan lehetne beszerezni a Tibi Nyuszi bábot?
- Honnan lehetne beszerezni pocaktartó övet?
- Babakocsihoz honnan lehetne beszerezni új kereket?
- Ismered/olvastad Suzanne De Perella: A fekete korall című könyvét? Hol lehetne azt még beszerezni (ajándéknak szánom)?!