Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Dr. Kelen fitness orange anticellulit gél tapasztalatok? (beszélgetés)
Bizony, jól mondod, sok mozgás és sok folyadék.
Viszont biológiából hiányos a tudásod, a krémek nem szarok, olvassál utána kicsit és te magad is rájössz.
Vlki nem tudja lehet az auc_han -ban kapni ?Mert mi most oda megyünk és apámat nem lehet rábeszélni hogy menjünk el a d__m-be!
Köszi a tanácsokat!Akk sok torna és sok víz!
Szia! Én is a sok folyadékot javaslom! Velem csodákat tett! és nem csak a narancsbőr lesz szebb, az arcod is, mindenütt sokkal ruganyosabb lesz a bőröd! Én a Vichy krémjét szeretném majd kipróbálni, de sajnálom érte a pénzt.
Szia Cica,a Te bőrödnek még minden használ,de legtöbbet a rendszeres tornával érhetsz el.
Puszi:Timi
Én nem ismerem ezeket a krémeket, de ha mellette mindezt csinálod amit leírtál,lehet jó hatása lesz!
De a folyadék tényleg fontos,nekem is,szinte nulla mozgással nagyon szépen elmúltak a látható narancsbőrök!:)
Persze ha mozog hozzá az ember a többi is eltűnhet!:)
szerintem a kremeknek csak addig van hatasuk, ameddig hasznaljuk oket
Ez azért túlzás kijelenteni, hogy az összes krém szar! Ahogya kérdező leírta, hogy csinálni szeretné, úgy tökéletes!
Én ilyen dr. Kelen-es cuccokat a D_M-ben láttam.
Narancsbőr ellen a legjobb a sok folyadék(mentes víz,2-3 liter),és a sok mozgás!!!!
AZ ÖSSZES KRÉM SZAR!!!!!!!!!!!!!!!!
És sok gyümölcs!!!
Hali!Azt szeretném kérdezni h vlki használt-e dr. kelen fitness orange anticellulit gél-t? Használt? Tapasztalatok? Amúgy hol lehet ilyet venni? Én úgy akarom h torna +hideg-meleg zuhany+a krém.Válaszotok előre is köszi!
További ajánlott fórumok: