Solidea anticellulit harisnya (beszélgetés)
Tapasztalat: Nem dagad a lábam, ha hordom. Ennyi a jótékony hatása.
Nem rég bizonyitották a legalább 10 éve mondogatott elméletemet:) Mindig azt mondtam, hogy nem jó a sztreccs ruha, mivel ellustitja a testünk izmait, igy löttyettek leszünk. És lám most leirták:) Az emberi test olyan, hogy nem dolgozik, ha csinálja valaki helyette, mint a sztreccs nadrág, gumis harisnya, stb. Ezért van ennyi puha testű nő. Ez a harisnya is ilyen. Összeszorit, igy nem dolgoznak az izmaink, tehát elsorvadnak. Puhák leszünk tőle.
Már régen vettem, azaz tavasszal. Akkor is hordat és most is kb. 2 hete. A masszírozó hatása jó. Ha rajtam volt utána napokig nem dagad be a lábam. Tehát határozottan karcsúbb:)
Milyen változásra gondolsz?
Szia:)
Eszembe jutottál a napokban:)
El kezdtem hordani a harisnyát, igaz nem egész nap, hanem itthon esténként.
Milyen tapasztalatok érdekelnek?
Igen, előtte is csak akkor volt narancsböröm ha összenyomom.
Én tornához és takaritáshoz szoktam felvenni. A Kálvin téren vettem és igen, én is 999o.-ért
A győri Rubint Réka szalonban vettem, ez igazatok van, inkább nadrág, boka fölöttig ér, 9990 lóvé volt.
kék írsz-től kérdezem, hogy előtte is csak akkor volt narancsbőröd ha összanyomtad, vagy ettől tűnt el????
különben solidea.hu-n is lehet rendelni, és Pesten van a boltjuk.
Szerintem jó minőség, persze így 2 nap után...
de vannak sima harisnyáik is, xxsxdenesek, mert ez határozza meg a kompressziót, és minél több denes, annál jobb lábat csinál. ezt csak olvastam, erre már nem maradt zsetonom, most egyenlőre
Hólé vette ??? Hollé holléé !
azaz Hol vetted ?
Szia!
Nekem is van csak azt hiszem nem harisnya, hanem nadrág, ha jól értelek. Mikromasszás, stb.
Én csak annyit vettem észre, hogy nem daga be a lábam, ha rajtam van. Nekem csak akkor átszik a narancsböröh, ha összenyomom a combomon a husit, az megmaradt.
Sziasztok!
Tegnap vettem ilyen Solidea corsaro harisnyát.
Használja valaki, milyen a hatása, és milyen gyorsan látványos?? Visszeres a lábam, állítólag arra is jó. Felvettem és tényleg nem fájt úgy, mint szokott, de elsődlegesen a narancsbőrt szeretném eltüntetni
írjatok