Dr. Jeney Krisztina szülész-nőgyógyász (beszélgetés)
4. meoo (válaszként erre: 3. - Barbara0501)
2013. nov. 5. 17:28
Nem.A Fehérvári úti rendelőbe jártam hozzá.A 6 hetes kontrollon is alapos volt!Még a rákszűrést is megcsinálta ne kelljen ezért külön visszamenni.
Nem tudonm mi aza negetív vélemény, Ő is ember, meg kell találni vele a közös hangot.Persze aki flegma és türelmetlen (pont hallottam egy ilyen szitut ott) az meg is érdemli ha nem nyálas választ kap!Velem mindig nagyon rendes és türelmes volt,még a név választásról is elbeszélgettünk.:-)
3. barbara0501 (válaszként erre: 2. - Meoo)
2013. nov. 2. 21:31
Szia! Én is gondolkodom rajta, hogy hozzá kérjek e időpontot, de eddig nem sokat lehetett róla olvasni a neten, ezek is inkább negatívak voltak!! Magánrendelésén voltál?
2. meoo
2013. szept. 14. 21:40
Hozzá jártam terhesgondozásra.Szerintem rendes és alapos orvos!Nekem minden,akár "hülye" kérdésemet megválaszolta!
1. Monca0129
2013. szept. 13. 17:52
Sziasztok valaki ismeri dr. Jeney Krisztina doktornőt???Mi a véleményetek róla??A XI.kerületben rendel ha jól olvastam.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ki az ország legjobb Szülész-Nőgyógyásza és miért (név és hely megjelöléssel)
- Pécsen szülész-nőgyógyászt keresek
- Békés megyeiek, van e valakinek véleménye, tapasztalata Dr. Jánky Béla szülész-nőgyógyász szakorvosról?
- Tud valaki Szekszárdon normális szülész-nőgyógyászt?
- Mi a véleményetek Dr. Aranyosi János szülész-nőgyógyászról? MIt, mennyiért vállal?
- Péterfy Sándorban keresek jó szülész-nőgyógyászt, ajánlanátok?